Foto: cenculka30
Postup
-
1
Višne scedíme a necháme odkvapkať. Múku zmiešame so škrobovou múčkou, jemne osolíme, pridáme rozšľahané vajcia a vymiešame redšie cestičko. Ak je tuhé, pridáme trocha vody. Scedené višne vložíme do cestička a dvomi vidličkami každú obalíme. Obalené višne lyžicou postupne vložíme do vriacej osolenej vody a miernym varom varíme 3-4 minúty.
- 2
Pomocou dierkovanej varechy vyberieme, dáme do misy, posypeme mletým makom, práškovým cukrom, polejeme roztopeným maslom a premiešame. Podávame s ovocím a ovocnou šťavou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
taketo cesticko na tych visniach naozaj drzi