Foto: lenkac
Naozaj rýchly a chutný koláčik. Síce trošku kalorický, ale občas treba zhrešiť :)
3-4
porcie
porcie
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 balenie |
|
2 lyžice |
|
1 - 2 balenia |
|
podľa potreby |
|
2 - 3 lyžice |
|
20 g (zhruba jedna lyžica) |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby (čo dom dal) |
|
na ozdobu |
|
0,5 l |
|
Postup
-
1
Pripravíme si puding: mlieko, cukor, pudingový prášok, rum, vanilkový cukor, vanilková aróma. Keď je puding hotový pridáme kúsok masla na zjemnenie.
- 2
Pripravíme si menšie nádoby. Na spodok každej dáme karamelový toping a začíname vrstviť. Toping, hotový puding, piškóty, puding, čokoláda, piškóty, puding a na záver čokoládové hobliny a toping.
- 3
Na záver už len stuhnúť (aj teplé sa dá papkať). Rýchle, jednoduché a chutné. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu