Francúzsky šiškový toast

forneta - fotkaforneta, 28. novembra 2009
2
porcie
5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
4 ČL
60 ml
4 krajce
25 g
troška
50 g
150 g
4 PL
trocha




Postup

  1. 1

    V mise vyšľaháme vajcia s mliekom a extraktom a vianočku v ňom obalíme a necháme ju nasiaknuť vajcom asi 5 minút.

  2. 2

    V panvici rozohrejeme olej s maslom a vianočku z oboch strán opečieme.

  3. 3

    Na tanier nasypeme cukor a vianočku v ňom obalíme.

  4. 4

    Jahody, cukor a šťavu dáme do mixéra a zmixujeme. Polejeme ňou toasty

Diskusia k receptu

lelika23
mmm...možno preto lebo sa to vypráža a potom obalí v cukre...ako šišky ;)
evanaaa
Je to rýchle a dobré !!! Podobný "toping" robievam, ale ho povarím trochu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia