Foto: valina
na vianoce ako ušitý, dlho vydrží a je svieži
30
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
70 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Večer pred pečením sušené ovocie a kôru z citróna zalejeme rumom, zakryjeme a necháme do rána stáť.
- 2
Celé vajcia, cukor, vanilka a škoricový cukor vymiešame do penista, pridáme maslo a múku premiešanú s práš. do pečiva. Potom zľahka primiešame odkvapkané ovocie a orechy. Zmes nalejeme do formy vymastenej maslom a posýpanej strúhankou.
- 3
Potom chlebík vyberieme s formy a pokvapkáme rumom z ovocia. Vychladnutý posýpeme práškovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu