Culina Mediterranea I.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
15 minút
na 240 °C
na 240 °C
Postup
-
1
Paradajky umyjeme a kazdu nakrajame na 3 hrube kolieska. Ulozime ich do ohnovzdornej misy a kazde koliesko oblozime s cesnakom, listkom baszalky a dvoma kockami feta.
- 2
Na tenke pruzky nakrajanu papriku poukladame medzi paradajky, na ne rozlozime zostavajucu fetu a ozdobime rozkrojenymi ciernymi olivami.
- 3
Okorenime celym cervenym korenim, oreganom, cervenou mletou paprikou. Polejeme olivovym olejom a vlozime do nahriatej pece (240°C) na 15 minut. Ozdobime listkami cerstvej bazalky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu