Jahodový topping
Foto: droetker
Komerčný recept<br /> Jahodový topping obsahuje 42% jahôd. Výborne sa hodí ako omáčka na vanilkovú zmrzlinu alebo na puding. Ak šťava vo fľaši zhustne, pred podávaním Zobraziť celý popisKomerčný recept<br /> Jahodový topping obsahuje 42% jahôd. Výborne sa hodí ako omáčka na vanilkovú zmrzlinu alebo na puding. Ak šťava vo fľaši zhustne, pred podávaním pretrasieme. Ako stvorené pre zmrzlinové poháre a dezerty
porcií
príprava
Postup
-
1
Jahody zalejeme vriacou vodou a necháme 20 minút odstáť. Cez sitko precedíme do väčšieho hrnca a zvyšnú šťavu z jahôd vytlačíme.
- 2
Do jahodovej šťavy pridáme cukor, kyselinu citrónovú a Super želírovací cukor a dobre premiešame. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne, za stáleho miešania, minimálne 5 minút povaríme.
- 3
Prípadnú penu odoberieme a ihneď plníme do pripravených pohárov, ktoré dobre uzavrieme. Uchovávame v chlade!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu