Cestoviny bucatini s pestom à la Trapanese
Michal Hečko
šéfkuchár hotela Mercure Bratislava Centrum****, 11. júna 2019
šéfkuchár hotela Mercure Bratislava Centrum****, 11. júna 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pesto: Mandle, cesnak, lístky bazalky, cherry paradajky a olivový olej spolu rozmixujeme, aby vznikla jednotná konzistencia. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
- 2
Čerstvé cestoviny bucatini uvaríme v osolenej vode al dente (na skus).
- 3
Uvarené scedené cestoviny dáme do väčšej misy, zmiešame s pestom, rozdelíme na taniere a posypeme postrúhaným pecorinom.
Tiež s pestom:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu