Cestoviny bucatini s pestom à la Trapanese
Michal Hečko
šéfkuchár hotela Mercure Bratislava Centrum****, 11. júna 2019
šéfkuchár hotela Mercure Bratislava Centrum****, 11. júna 2019

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
600 g čerstvé |
|
|
|
Pesto: | |
100 g lúpané |
|
2 strúčiky |
|
25 g |
|
300 g |
|
100 ml |
|
|
|
|
|
Na posypanie: | |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Pesto: Mandle, cesnak, lístky bazalky, cherry paradajky a olivový olej spolu rozmixujeme, aby vznikla jednotná konzistencia. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
- 2
Čerstvé cestoviny bucatini uvaríme v osolenej vode al dente (na skus).
- 3
Uvarené scedené cestoviny dáme do väčšej misy, zmiešame s pestom, rozdelíme na taniere a posypeme postrúhaným pecorinom.
Tiež s pestom:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu