Rybí koláč s paradajkami

redakcia - fotkaredakcia, 3. júla 2009
20 minút
na 200 °C

Suroviny

400 g
300 g
300 g
3 ks
2-3 ks
200 g
100 g
 lístky
 lístky
1 PL
3-4 zrnká
3-4 zrnká
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do hrnca s vodou dáme bobkový list, nové a čierne korenie. Keď voda začne vrieť, pridáme soľ a rozmrazené filety, 3 minúty povaríme a scedíme. Rybie mäso necháme vychladnúť a spolu so sardelami pokrájame na kúsky.

  2. 2

    Paradajky olúpeme a pokrájame na tenké plátky. Ošúpanú cibuľu pokrájame na tenké kolieska a rozoberieme na krúžky. Papriku pokrájame nadrobno a syr na plátky.

  3. 3

    Cesto rozvaľkáme, vyložíme ním plech, pričom okraj vytvoríme z dvoch vrstiev cesta. Obložíme plátkami paradajok, kúskami ryby, sardelami, sardinkami, cibuľou, paprikou, plátkami syra, lístkami šalvie a oregana a pokvapkáme olejom.

  4. 4

    Vložíme do vyhriatej rúry a pri teplote 200 °C pečieme asi 15 minút.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Ryby morské, Hlavné jedlá, Pečené, Varené, 50 jedál z rýb

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha