20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Do hrnca s vodou dáme bobkový list, nové a čierne korenie. Keď voda začne vrieť, pridáme soľ a rozmrazené filety, 3 minúty povaríme a scedíme. Rybie mäso necháme vychladnúť a spolu so sardelami pokrájame na kúsky.
- 2
Paradajky olúpeme a pokrájame na tenké plátky. Ošúpanú cibuľu pokrájame na tenké kolieska a rozoberieme na krúžky. Papriku pokrájame nadrobno a syr na plátky.
- 3
Cesto rozvaľkáme, vyložíme ním plech, pričom okraj vytvoríme z dvoch vrstiev cesta. Obložíme plátkami paradajok, kúskami ryby, sardelami, sardinkami, cibuľou, paprikou, plátkami syra, lístkami šalvie a oregana a pokvapkáme olejom.
- 4
Vložíme do vyhriatej rúry a pri teplote 200 °C pečieme asi 15 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu