na 200 °C
Suroviny
400 g |
|
300 g |
|
300 g |
|
3 ks |
|
2-3 ks |
|
|
|
200 g |
|
100 g |
|
lístky |
|
lístky |
|
1 PL |
|
3-4 zrnká |
|
3-4 zrnká |
|
2 ks |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do hrnca s vodou dáme bobkový list, nové a čierne korenie. Keď voda začne vrieť, pridáme soľ a rozmrazené filety, 3 minúty povaríme a scedíme. Rybie mäso necháme vychladnúť a spolu so sardelami pokrájame na kúsky.
- 2
Paradajky olúpeme a pokrájame na tenké plátky. Ošúpanú cibuľu pokrájame na tenké kolieska a rozoberieme na krúžky. Papriku pokrájame nadrobno a syr na plátky.
- 3
Cesto rozvaľkáme, vyložíme ním plech, pričom okraj vytvoríme z dvoch vrstiev cesta. Obložíme plátkami paradajok, kúskami ryby, sardelami, sardinkami, cibuľou, paprikou, plátkami syra, lístkami šalvie a oregana a pokvapkáme olejom.
- 4
Vložíme do vyhriatej rúry a pri teplote 200 °C pečieme asi 15 minút.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu