Foto: diabambulka
Veľmi chutný vývar troška netradične :-)))
8
porcií
porcií
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené umyté kuracie chrbty vložíme do hrnca, zalejeme vodou, osolíme, pridáme celé nové korenie, celé čierne korenie, na plátky nakrájaný cesnak, a na kolieska nakrájanú cibuľlu. Varíme všetko pomaly na miernom ohni, aby sa nám uvaril silný kurací vývar. Potom kuracie chrbty vyberieme a mäso oberieme. Vložíme späť do vývaru. Pridáme plátky olúpaných sparených paradajok. Polievku dochutíme štipkou muškátového kvetu. Polievku podávame spolu s uvarenými rezancami.
- 2
Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu