Taliansky slepačí vývar

diabambulka - fotkadiabambulka, 17. apríla 2013

Veľmi chutný vývar troška netradične :-)))

8
porcií
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
1 ks
3 strúčiky
5 guličiek
5 guličiek
4 ks




Postup

  1. 1

    Očistené umyté kuracie chrbty vložíme do hrnca, zalejeme vodou, osolíme, pridáme celé nové korenie, celé čierne korenie, na plátky nakrájaný cesnak, a na kolieska nakrájanú cibuľlu. Varíme všetko pomaly na miernom ohni, aby sa nám uvaril silný kurací vývar. Potom kuracie chrbty vyberieme a mäso oberieme. Vložíme späť do vývaru. Pridáme plátky olúpaných sparených paradajok. Polievku dochutíme štipkou muškátového kvetu. Polievku podávame spolu s uvarenými rezancami.

  2. 2

    Dobrú chuť :-)

Diskusia k receptu

mijaita
Delam vyvar ze zadnich rizku, zkusim takhle. Libi se mi to.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia