Recepty, kde je maslo bylinkové dehydrované
Kuracie prsia na bylinkovom masle
Kuracie prsia umyjeme, osušíme obrúskom a rozrežeme na menšie rezne. Jemne osolíme.
Losos podľa Zory Czoborovej
Kvalitná a vyvážená strava je hlavným faktorom pri starostlivosti o zdravie. Losos obsahuje viac ako
60 % bielkovín a možno aj preto je tak obľúbený pri zdravom stravovaní. Pozrite sa, ako ho pripravuje
Zora Czoborová....
Krevetový šalát
Silvia Šarköziová zo skupiny Cigánski Diabli v našom Varechovom TV štúdiu pripraví krevetový šalát.
Pečená bageta s plnkou a pancettou
Bagetu rozkrojíme zvrchu do troch štvrtín
a natrieme bylinkovým maslom.
Voňavý camembert pečený v rúre
Výborný a hlavne veľmi rýchly recept, ktorý sa nám zavďačí fantastickou chuťou. Na
tejto delikatese...
Steak zo sviečkovice (fillet steak + filet mignon)
Steaky zo sviečkovice, a to fillet steak (z hrubšej časti) spolu s kúskom filet mignon (z...
Zapečené rolky v zemiakoch
Konečne som sa odhodlala vyskúšať urobiť bylinkové maslo, keďže som nezohnala medvedí cesnak, tak som ho urobila...
Plnené šampiňóny
Huby sú v našej rodine veľmi obľúbené v akejkoľvek podobe. No tento recept je skvelý
tým,...
Zapečené rybie filety na kyslej smotane
jednoduchý recept mojej maminky, ktorý si oblúbili najma deti, čomu vdačáýžťčím kedže
rybku zťažka dostanem...
Pohánka so šampiňónmi a mini mozzarellou
Pohánku je možné využiť rôzne, napríklad ju skombinovať s hubami. Táto je zapekaná a
podávaná...
Kuskus s bylinkovým maslom a pikantným pórom
Nenáročný a rýchly kuskus s bylinkovým maslom, opečeným a duseným pórom, ktorý je
pikantný vďaka...
Grilovaná pražma
pražmu umyjeme pokial je čerstvá, ak je mrazená, len opláchneme námrazu. Nasolíme a do brucha a na...
Bazalkové tofu so zemiakmi a mrkvou na bylinkovom masle
Jemné bazalkové tofu opečené na olivovom oleji s cherry paradajkami, podávané s
polníčkom a zemiakmi s...
Morčacie mäsíčko
Suroviny
Slimáky po francúzsky
Takto upravené slimáčiky som jedla v jednom rodinnom penzióne vo Francúzsku. Recept som si bohužiaľ nestihla...
Avokádový šalát s kuracími pečienkami
Do taniera dáme natrhaný hlávkový šalát, nakrájané avokádo, kuracie pečienky opečené na olivovom oleji, ...
Zapekané slimáky
Zapekané slimáky som si často dával ako obľúbené predjedlo v reštauráciách, spojil som viacero variácií tohto...
Sumec na špenáte
Očisteného sumca nakrájame na filety. Zľahka dochutíme. Na panvici speníme maslo, pridáme
špenátové listy, ...
Mrkvová nátierka
Mrkvu si nastrúhame na jemno. Pridáme syr, maslo, pretlačený cesnak. Dochutíme soľou a...
Roládka z údeného lososa plnená tatarákom
Tatarák z údeného lososa: Časť údeného lososa nasekáme najemno, pridáme maslo, horčicu, soľ, ...
Šampiňóny plnené bylinkovým maslom
Tento recept máme veľmi radi. Je veľmi lahodný. Ako prílohu zvyknem urobiť pečené
zemiačky v...
Zemiaková pasta v lístkovom ceste
zemiaky, kompere, bandurky, grule, krumple, kromple, švábka, erteple...
Zubáč na grile s pestom a miešaným listovým šalátom
Zubáča očistíme, osolíme, okoreníme, potrieme cesnakom a opečieme na grile. Zemiaky uvaríme v...
Bravčová panenka so šampiňónovým prelivom
Moja prvá cesta do zahraniča po revolúcii viedla do Paríža, tešila som sa ako malé decko...
Mrkvovo-zázvorová polievka
Mám veľmi rada polievky a robiť stále zeleninovú klasiku alebo známe polievky ma nebaví,
tak vymýšľam...
Plnené morčacie prsia
Morčacie prsia prekrojíme, naklepeme, osolíme, okoreníme a naplníme kompótovými marhuľami a plátkom kivi...
Grilovaná zelenina s bylinkovým maslom
Baklažán, cukety, papriky a šampiňóny očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky. Cibuľu olúpeme...
Steak z lososa na bylinkovom masle
Steak potrieme všetkými ingredienciami (okrem bylinkového masla) a pečieme na grile - z každej strany 2 minúty....
Kuracie prsia na bylinkovom masle
Kuracie prsia umyjeme, osušíme obrúskom a rozrežeme na menšie rezne. Jemne osolíme.
Losos podľa Zory Czoborovej
Kvalitná a vyvážená strava je hlavným faktorom pri starostlivosti o zdravie. Losos obsahuje viac ako 60 % bielkovín a možno aj preto je tak obľúbený pri zdravom stravovaní. Pozrite sa, ako ho pripravuje Zora Czoborová....
Krevetový šalát
Silvia Šarköziová zo skupiny Cigánski Diabli v našom Varechovom TV štúdiu pripraví krevetový šalát.
Pečená bageta s plnkou a pancettou
Bagetu rozkrojíme zvrchu do troch štvrtín a natrieme bylinkovým maslom.
Voňavý camembert pečený v rúre
Výborný a hlavne veľmi rýchly recept, ktorý sa nám zavďačí fantastickou chuťou. Na tejto delikatese...
Steak zo sviečkovice (fillet steak + filet mignon)
Steaky zo sviečkovice, a to fillet steak (z hrubšej časti) spolu s kúskom filet mignon (z...
Zapečené rolky v zemiakoch
Konečne som sa odhodlala vyskúšať urobiť bylinkové maslo, keďže som nezohnala medvedí cesnak, tak som ho urobila...
Plnené šampiňóny
Huby sú v našej rodine veľmi obľúbené v akejkoľvek podobe. No tento recept je skvelý tým,...
Zapečené rybie filety na kyslej smotane
jednoduchý recept mojej maminky, ktorý si oblúbili najma deti, čomu vdačáýžťčím kedže rybku zťažka dostanem...
Pohánka so šampiňónmi a mini mozzarellou
Pohánku je možné využiť rôzne, napríklad ju skombinovať s hubami. Táto je zapekaná a podávaná...
Kuskus s bylinkovým maslom a pikantným pórom
Nenáročný a rýchly kuskus s bylinkovým maslom, opečeným a duseným pórom, ktorý je pikantný vďaka...
Grilovaná pražma
pražmu umyjeme pokial je čerstvá, ak je mrazená, len opláchneme námrazu. Nasolíme a do brucha a na...
Bazalkové tofu so zemiakmi a mrkvou na bylinkovom masle
Jemné bazalkové tofu opečené na olivovom oleji s cherry paradajkami, podávané s polníčkom a zemiakmi s...
Morčacie mäsíčko
Suroviny
Slimáky po francúzsky
Takto upravené slimáčiky som jedla v jednom rodinnom penzióne vo Francúzsku. Recept som si bohužiaľ nestihla...
Avokádový šalát s kuracími pečienkami
Do taniera dáme natrhaný hlávkový šalát, nakrájané avokádo, kuracie pečienky opečené na olivovom oleji, ...
Zapekané slimáky
Zapekané slimáky som si často dával ako obľúbené predjedlo v reštauráciách, spojil som viacero variácií tohto...
Sumec na špenáte
Očisteného sumca nakrájame na filety. Zľahka dochutíme. Na panvici speníme maslo, pridáme špenátové listy, ...
Mrkvová nátierka
Mrkvu si nastrúhame na jemno. Pridáme syr, maslo, pretlačený cesnak. Dochutíme soľou a...
Roládka z údeného lososa plnená tatarákom
Tatarák z údeného lososa: Časť údeného lososa nasekáme najemno, pridáme maslo, horčicu, soľ, ...
Šampiňóny plnené bylinkovým maslom
Tento recept máme veľmi radi. Je veľmi lahodný. Ako prílohu zvyknem urobiť pečené zemiačky v...
Zemiaková pasta v lístkovom ceste
zemiaky, kompere, bandurky, grule, krumple, kromple, švábka, erteple...
Zubáč na grile s pestom a miešaným listovým šalátom
Zubáča očistíme, osolíme, okoreníme, potrieme cesnakom a opečieme na grile. Zemiaky uvaríme v...
Bravčová panenka so šampiňónovým prelivom
Moja prvá cesta do zahraniča po revolúcii viedla do Paríža, tešila som sa ako malé decko...
Mrkvovo-zázvorová polievka
Mám veľmi rada polievky a robiť stále zeleninovú klasiku alebo známe polievky ma nebaví, tak vymýšľam...
Plnené morčacie prsia
Morčacie prsia prekrojíme, naklepeme, osolíme, okoreníme a naplníme kompótovými marhuľami a plátkom kivi...
Grilovaná zelenina s bylinkovým maslom
Baklažán, cukety, papriky a šampiňóny očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky. Cibuľu olúpeme...
Steak z lososa na bylinkovom masle
Steak potrieme všetkými ingredienciami (okrem bylinkového masla) a pečieme na grile - z každej strany 2 minúty....