Tataráčik z ostrieža a avokáda
Jakub Sobotka
šéfkuchár športovo–rekreačného strediska Marina Liptov v Bobrovníku, 24. augusta 2020
šéfkuchár športovo–rekreačného strediska Marina Liptov v Bobrovníku, 24. augusta 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Očistené vykostené mäso z čerstvého ostrieža, avokádo a kyslú uhorku pokrájame nadrobno, zmiešame v miske s citrónovou šťavou, soľou, korením a troškou olivového oleja.
- 2
Pečivo, ideálne toasty, potrieme bylinkovým maslom a opečieme. Tatarák podávame spolu s opečeným toastom, dekorujeme reďkovkou.
Tiež tatarák:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu