Údený losos s kaviárom a flambovanými krevetami
Marián Filo
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 15. februára 2021
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 15. februára 2021
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Lososa pokvapkáme limetkovou šťavou a nakrájame na tenké plátky.
- 2
Na olivovom oleji opečieme krevety, pridáme soľ, korenie, bylinkové maslo, pretlačený cesnak, prilejeme troška brandy, flambujeme a pridáme víno.
- 3
Na šalátové listy uložíme plátky lososa, pridáme kaviár a dekorujeme krevetami.
Tiež Údený losos:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu