Kuracie prsia na bylinkovom masle
Foto: sarahh
Postup
-
1
Kuracie prsia umyjeme, osušíme obrúskom a rozrežeme na menšie rezne. Jemne osolíme.
- 2
Na panvicu nalejeme trochu oleja. Keď sa olej rozohreje, začneme ukladať prsia na panvicu a opekáme ich do hnedastej farby z každej strany.
- 3
Príprava bylinkového masla: Odkrojíme si potrebné množstvo masla (ja som použila asi 30 g masla), pridáme prípravok s koreninami na bylinkové maslo (podľa potreby, prípadne ochutnáme) a poriadne premiešame.
- 4
Keď máme bylinkové maslo hotové, natrieme ho na každý kus mäsa ešte kým sú prsia na panvici, zakryjeme, ono sa ešte pekne roztopí.
- 5
Ako prílohu použijeme varenú ryžu. Dobrú chuť!
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu