Roládka z údeného lososa plnená tatarákom
Marian Filo
šéfkuchár reštaurácie Afrodita Kaštieľa Čereňany, 4. decembra 2011
šéfkuchár reštaurácie Afrodita Kaštieľa Čereňany, 4. decembra 2011
Foto: Pravda - Jakub Prokeš
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tatarák z údeného lososa: Časť údeného lososa nasekáme najemno, pridáme maslo, horčicu, soľ, korenie, najemno nakrájanú cibuľu, cesnak a vymiešame.
- 2
Na potravinársku fóliu rozložíme zvyšné plátky údeného lososa a naplníme ich tatarákom. Zrolujeme a necháme postáť v chlade asi štyri hodiny. Na olivovom oleji opečieme krevety, dochutíme soľou, korením, pridáme bylinkové maslo, biele víno a preflambujeme koňakom.
- 3
Dobre vychladnutého naplneného lososa krájame na plátky a podávame s krevetou a hriankou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu