Zapečené rybie filety na kyslej smotane

kiaruska - fotkakiaruska, 26. augusta 2014

jednoduchý recept mojej maminky, ktorý si oblúbili najma deti, čomu vdačáýžťčím kedže rybku zťažka dostanem do úst mojej dcérky

2-4
porcie
45 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

1 ks (alebo smotana kyslá creme fraiche)




Postup

  1. 1

    filety oplachneme, osolíme, okoreníme. Jenske sklo vyložíme plátkami masla, posypeme korením-bylinkové maslo, na ktoré uložíme pripravené filety.

  2. 2

    v miske rozmiešame kyslú smotanu so štipkou soli a červenou mletou paprikou.

  3. 3

    rybie filety naukladané zalejeme pripravenou kyslou smotanou a v skle na zapekanie dame zapiecť. Podávame so zemiakovou kašou.

Diskusia k receptu

boxik
Jednoduché a môže to byť dobré , nám ryby chutia v každej podobe.
terinka55
Tiež zapekám rybie filé na rôzne spôsoby a je to výborné. Chválim




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia