jednoduchý recept mojej maminky, ktorý si oblúbili najma deti, čomu vdačáýžťčím kedže rybku zťažka dostanem do úst mojej dcérky
2-4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
40 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
filety oplachneme, osolíme, okoreníme. Jenske sklo vyložíme plátkami masla, posypeme korením-bylinkové maslo, na ktoré uložíme pripravené filety.
- 2
v miske rozmiešame kyslú smotanu so štipkou soli a červenou mletou paprikou.
- 3
rybie filety naukladané zalejeme pripravenou kyslou smotanou a v skle na zapekanie dame zapiecť. Podávame so zemiakovou kašou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu