Voňavý camembert pečený v rúre

mycake - fotkaMycake, 27. novembra 2016 16:22
Ďalšie recepty »
Voňavý camembert pečený v rúreFoto: mycake

Výborný a hlavne veľmi rýchly recept, ktorý sa nám zavďačí fantastickou chuťou. Na tejto delikatese si s radosťou pochutnávajú Francúzi a keď ochutnáte, hneď zistíte prečo. Recept je zo stránky www.MyCake.sk

2
porcie
5 min
príprava
20 min
na 180 °C

Suroviny

2 ks
2 strúčiky
2 vetvičky
 (alebo olivový olej)
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Alobalom si vysteliem okrúhlu zapekaciu misku, položím naň tenký plátok masla a syr. Ak si kúpil/a syr v drevenej krabičke, obal zo syra vyhoď a syr vlož späť do krabičky, v ktorej ho aj upečieš. Do syra si zhora špičkou noža urobím zárezy a vtlačím do nich na tenké plátky nakrájaný strúčik cesnaku a na kúsky natrhaný tymián. Vrch pokvapkám pár kvapkami medu.

  2. 2

    K syru na plech priložím nakrájanú bagetu potretú bylinkovým maslom alebo pokvapkám olivovým olejom a spolu so syrom dám piecť do rúry na 20 minút na 180 °C. Hotovo:)

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist