Foto: mycake
Výborný a hlavne veľmi rýchly recept, ktorý sa nám zavďačí fantastickou chuťou. Na tejto delikatese si s radosťou pochutnávajú Francúzi a keď ochutnáte, hneď Zobraziť celý popisVýborný a hlavne veľmi rýchly recept, ktorý sa nám zavďačí fantastickou chuťou. Na tejto delikatese si s radosťou pochutnávajú Francúzi a keď ochutnáte, hneď zistíte prečo. Recept je zo stránky www.MyCake.sk
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Alobalom si vysteliem okrúhlu zapekaciu misku, položím naň tenký plátok masla a syr. Ak si kúpil/a syr v drevenej krabičke, obal zo syra vyhoď a syr vlož späť do krabičky, v ktorej ho aj upečieš. Do syra si zhora špičkou noža urobím zárezy a vtlačím do nich na tenké plátky nakrájaný strúčik cesnaku a na kúsky natrhaný tymián. Vrch pokvapkám pár kvapkami medu.
- 2
K syru na plech priložím nakrájanú bagetu potretú bylinkovým maslom alebo pokvapkám olivovým olejom a spolu so syrom dám piecť do rúry na 20 minút na 180 °C. Hotovo:)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
odo mňa za 5*
Mila Haji, tym, ze je tam len par kvapiek medu, netreba sa bat:)) v kombinacii s bylinkami je to naozaj lahoda, ani ho tam nezbadate:)...alebo ho mozete nahradit javorovym sirupom:))
..ak predsa nie ste presvedcena, poukladajue na vrch zopar platkov jablcok, vlasske orechy, alebo slaninku...variacii je nespocetne mnozstvo, no nam sa velmi osvedcila prave tato..:)) verim, ze si pochutnate :))
Mila Evelyn, robila som to uz par krat a nikdy sa mi nestalo,ze bola vysusena, bola chrumkava a presne pasovala k syru...to masielko ju zjemnilo:) ale urcite to zavisi aj od typu rury, tak kludne pridajte neskor ak mate rada makksie....mali sme doma aj vyborny cersvy chlebik a nezapekali sme ho vobec, ale ta bagetka predsa len ma nieco do seba)
Děkuji za odpověď, jsi milá, já se s tím nějak vypořádám, nebojaj! Jen se dodrapím ke Camembertu, vyzkouším! Máš moc hezký blog, jsi šikulka!!
Mila Hani, dakujem za krasne slova:) velmi potesili....s blogom len pomaly zacinam, tak ma povzbudzuje kazdy komentar ci zdielanie, takbudem sa nadalej snazit inspirovat:))
Radik dobra volba :-) Z vlastnych skusenosti mozem potvrdit ze encian zo zeleneho vajicka chuti skvele :-) Cez leto pomaly kazdy tyzden sme grilovali a dost casto aj syr, ci uz encian alebo plesnivy. My sme tiez taka syrova rodina ;-)