Tirolský steak so zapekanými strukmi

Ľudovít Turčan
šéfkuchár Horského hotela Remata v Ráztočne, 20. apríla 2016 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Tirolský steak so zapekanými strukmiFoto: Ľuboš Pilc
4
porcie
15 min
príprava
5-25 min
tepelná úprava

Suroviny

800 g
2 g
200 g
120 g
1 plátok
2 hrste
24 ks prepolené
6 PL
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Hovädziu sviečkovicu osolíme, okoreníme a necháme odležať. Dokončený hovädzí steak upečený podľa chuti položíme na tanier a nachystáme 3 plátky slaniny, do ktorých založíme struky a zrolujeme.

  2. 2

    Struky v slanine opečieme a položíme na steak. Prelejeme výpekom a bylinkovým maslom a dozdobíme rukolou a cherry paradajkami.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist