Tirolský steak so zapekanými strukmi
Ľudovít Turčan
šéfkuchár Horského hotela Remata v Ráztočne, 20. apríla 2016
šéfkuchár Horského hotela Remata v Ráztočne, 20. apríla 2016
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
5-25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hovädziu sviečkovicu osolíme, okoreníme a necháme odležať. Dokončený hovädzí steak upečený podľa chuti položíme na tanier a nachystáme 3 plátky slaniny, do ktorých založíme struky a zrolujeme.
- 2
Struky v slanine opečieme a položíme na steak. Prelejeme výpekom a bylinkovým maslom a dozdobíme rukolou a cherry paradajkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
2. bod 1. veta postupu pripravy.