Krúpy s hubami a údeným ovčím syrom
Štefan Girga
šéfkuchár hotela Lesná v Starej Lesnej, 30. novembra 2020
šéfkuchár hotela Lesná v Starej Lesnej, 30. novembra 2020
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Krúpy premyjeme a dáme variť do vývaru. Očistené nakrájané hríby sprudka opečieme na masle do hneda, zalejeme omáčkou demi glace a krátko podusíme.
- 2
Varené krúpy ochutíme bylinkovým maslom, premiešame s hubami, posypeme nadrobno nakrájaným syrom a ozdobíme bylinkami.
Tiež krúpy:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu