Krúpy s hubami a údeným ovčím syrom

Štefan Girga
šéfkuchár hotela Lesná v Starej Lesnej, 30. novembra 2020
Krúpy s hubami a údeným ovčím syrom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

500 g
1,5 l
50 g
250 g
75 g
50 g
150 ml
25 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Krúpy premyjeme a dáme variť do vývaru. Očistené nakrájané hríby sprudka opečieme na masle do hneda, zalejeme omáčkou demi glace a krátko podusíme.

  2. 2

    Varené krúpy ochutíme bylinkovým maslom, premiešame s hubami, posypeme nadrobno nakrájaným syrom a ozdobíme bylinkami.

Diskusia k receptu