Foto: katerin
Konečne som sa odhodlala vyskúšať urobiť bylinkové maslo,keďže som nezohnala medvedí cesnak,tak som ho urobila s pažítkou,petržlenovou vňaťou a bylinkovou soľou,kde prevláda kôpor.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Rezne naklepeme,posolíme,pomažeme bylinkovým maslom,položíme plátok šunky a syra a stočíme do rolky.Ja som nechala 24h zakryté fóliou v chladničke,aby prenikli chute,ale nemusíme.
-
2
Zemiaky očistíme a nakrájame na väčšie mesiačiky,posolíme,okoreníme,pridáme gulášové a gril-šašlík korenie,ml.rascu a polejeme olivovým olejom.Rukami dobre premiešame,aby sa zemiaky rovnomerne obalili.Medzi zemiaky postrkáme mäsové rolky,posypeme ich gril-šašlík korením,podlejeme vodou a zakryjeme alobalom.Pečieme na 180st.C -zakryté cca 1h a odokryté cca 1/2h.
-
3
Upečené ... Dobrú chuť!
@janger ,tiež neviem či by som sa odvážila nazbierať,keď som ho v živote nevidela na vlastné oči.Podobá sa konvalinke,ale asi nevonia cesnakom.Skús nazbierať a popýtať sa skúsených-na vyhodenie je vždy čas.
ďakujem vám za milé komentáre