Langusta s indickou ryžou
Marián Filo
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 14. februára 2021
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 14. februára 2021

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
Suroviny
4 ks |
|
200 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
50 ml |
|
100 ml |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Langusty ponoríme do vriacej vody s citrónom, kôprom, bielym vínom, so soľou a s brandy. Povaríme 8 minút.
- 2
Ryžu udusíme, pridáme karí, kurkumu a maslo.
- 3
Mäso z langúst opatrne vytiahneme a zľahka orestujeme na bylinkovom masle. Pridáme trochu vína a brandy. Potom nakrájame na tenké plátky. Podávame s ryžou.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu