Langusta s indickou ryžou

Marián Filo
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 14. februára 2021
Langusta s indickou ryžou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
35 minút
príprava

Suroviny

4 ks
200 g
50 ml
100 ml




Postup

  1. 1

    Langusty ponoríme do vriacej vody s citrónom, kôprom, bielym vínom, so soľou a s brandy. Povaríme 8 minút.

  2. 2

    Ryžu udusíme, pridáme karí, kurkumu a maslo.

  3. 3

    Mäso z langúst opatrne vytiahneme a zľahka orestujeme na bylinkovom masle. Pridáme trochu vína a brandy. Potom nakrájame na tenké plátky. Podávame s ryžou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia