Langusta s indickou ryžou
Marián Filo
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 14. februára 2021
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 14. februára 2021
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Langusty ponoríme do vriacej vody s citrónom, kôprom, bielym vínom, so soľou a s brandy. Povaríme 8 minút.
- 2
Ryžu udusíme, pridáme karí, kurkumu a maslo.
- 3
Mäso z langúst opatrne vytiahneme a zľahka orestujeme na bylinkovom masle. Pridáme trochu vína a brandy. Potom nakrájame na tenké plátky. Podávame s ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu