Grilovaná zelenina s bylinkovým maslom

redakcia - fotkaredakcia, 24. júla 2009
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
2 ks
2 ks
50 g
2 ks
4 ks
8 ks
8 PL




Postup

  1. 1

    Baklažán, cukety, papriky a šampiňóny očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky. Cibuľu olúpeme a nakrájame na kolieska.

  2. 2

    Čili papričky umyjeme, očistíme, pozdĺžne rozrežeme a špicatým nožom odstránime jadierka. Papričky nakrájame priečne na tenké rezance. Paradajky umyjeme a očistíme.

  3. 3

    Zeleninu dáme do alobalovej misky a potrieme bylinkovým maslom. Pripravenú zeleninu grilujeme na krajnej časti grilu za častého obracania asi 25 minút. Ako prílohu podávame bagetu a ovčí syr.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia