Avokádový šalát s kuracími pečienkami

Štefan Šesták
šéfkuchár Grand Hotela Bellevue v Hornom Smokovci, 10. júna 2012
Avokádový šalát s kuracími pečienkami
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
3 hlávky
250 ml
250 ml
100 g
50 ml
1 ks
50 g




Postup

  1. 1

    Do taniera dáme natrhaný hlávkový šalát, nakrájané avokádo, kuracie pečienky opečené na olivovom oleji, posypeme mandľovými lupienkami a polejeme jogurtom zmiešaným s čerstvými uhorkami, ktorý dochutíme soľou a korením. Podávame s bagetou a bylinkovým maslom.

Diskusia k receptu

mijaita
mandlové lupínky ale pražené, to pak bude o třídu výš !




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia