Karamelový oblíž prst
Stačilo, že kamarátka raz spomenula medzi rečou oblíž prst a dostala som naň chuť, takže...
Kivi-broskyňové rezy so šľahačkou
Jednoduchý, ľahký ako páper, zákusok so zaváranými broskyňami a čerstvými kivi zdobený šľahačkou.
Malinový cheesecake
Dnes by som vám rada predstavila svoj obľúbený malinový cheesecake. Je rýchly a veľmi jednoduchý...
Pudingovo-šľahačkové rolky
Tento recept som videla na Facebooku, je to super rýchlovka bez pečenia. Ideálny na leto....
Bezlepkové odpaľované koláčiky éclairs s maslovým krémom
Máte radi bezlepkové odpaľované koláčiky? Čo by ste povedali na také venčeky, veterníky alebo fajnové francúzske...
Šľahačkový zákusok Nebíčko v papuľke
Kto má rád šľahačkové zákusky, tak toto bude riadne potešenie.
Sacherove rezy
Teraz som tento skvelý rez inovovala. Piekla som ho pred mnohými rokmi, keď som bola...
Nepečený zákusok s jahodami
Jahody dáme spolu s trstinovým cukrom do hrnca, povaríme, odstavíme z plameňa, necháme trochu...
Zákusok s Tatranským čajom
Ak sa vam zvyšia perníčky (napr. z Vianoc) alebo piškóty a vôbec nevadí ak by boli...
Jednoduchý cheesecake bez lepku s citrónom
Nájde sa medzi nami niekto, kto ešte neochutnal cheesecake? Asi nie, však? Cheesecake sa teší...
Jablkové tartaletky s ořechy a sněhem
Cesto: Všechny suroviny dáme na vál a propracujeme hladké těsto. Uděláme z něj kouli a zabalíme...
Makové mini tortičky s parížskou šľahačkou
Malé mini tortičky z makového cesta, ktoré som spojila s odkrojkami z korpusu a ozdobila parížskou...
Zamatová roláda
Určite ju každý pozná, je výborná, lahodná. Raz mi kamáratka povedala keď ju vyskúšala, ...
Novoročná kivi roláda s marhuľovým a jahodovým lekvárom
Novoročné roládky s kivi krémom a jednu som natrela marhuľovým lekvárom a druhú jahodovým.
Parížska kocka
Z uvedených surovín vypracujeme hladké cesto. Necháme v chlade odpočinúť 1-2 hodiny. Potom cesto rozdelíme na...
Makovo-makový zákusok
Tento koláč je pre mňa TOP. Rýchla a jednoduchá príprava, na ktorej sa skutočne nič...
Afrodita - kocka s pomarančom a čokoládou
Cesto: Bielky vyšľaháme dotuha, pridáme cukor, žĺtky, zamiešame, pomaly prilejeme olej a vodu. Vareškou...
Opitý Izidor
Cesto: Bielky vyšľaháme dotuha, pridáme cukor, žĺtky, zamiešame, pomaly prilejeme olej a vodu. Vareškou zamiešame múku...
Roláda s tvarohovým krémom
Bielky si vyšľaháme so štipkou soli. Postupne pridávame práškový cukor a vyšľaháme tuhý sneh.
Makové rezy
Biele cestá: Bielky vyšľaháme s cukrom, zašľaháme 5 žĺtkov. Vareškou vmiešame múku s práškom do pečiva...
Jablkové košíčky
Gastronomické trendy ženú cukrárov vpred – vymýšľať stále nové dezerty, postupy, kombinácie. Koniec koncov „tvorenie" je...