![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tatarčené pirohy
Tieto pirohy pochádzajú zo severovýchodného Slovenska a názov tatarčené dostali podľa slova tatarka, čo je pohánka,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Talianske plnené cestoviny casoncelli à la Bergamo
Vychutnajte si skvelé talianske cestoviny s názvom prekrásneho Bergama.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cviklové pirohy s bryndzovou plnkou
Ozvláštnite svoje pirohy cviklou v ceste. Plniť ich môžete aj tvarohovou plnkou naslano a lekvárom nasladko....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bryndzové pirohy
Majú u nás doma v jedálničku výsadné miesto. Postup som zdedila od mamky, len niektoré...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ravioli s ricottou podľa Petra Vargu
Slovenský šéfkuchár Peter Varga spolu s Kauflandom prišiel do štúdia TV Varecha, kde nám pripravil chutné,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tri gazdinky vás naučia, ako sa robia tradičné pirohy
Plnené pirohy, to je náš národný poklad. Ak ste si na ne ešte netrúfli, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tatarčané pirohy podľa Ley Daniš
So speváčkou, textárkou a moderátorkou Leou Daniš si ukážeme ako sa robia tatarčané pirohy, ktoré...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bryndzové pirohy z tvarohového cesta
Milujem bryndzu a preto som sa rozhodla vyskúšať tento recept, ktorý už mám asi 3 roky odložený...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnené cannelloni
Na oleji podusíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nastrúhanú cuketu, dusíme asi 10-15 minút. Necháme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Peľmene s údeným pstruhom
Plnka: Filety zo pstruha bez kostí a kože rozmixujeme so smotanou a s ricottou. Ochutíme soľou a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tortellini s jahňacou plnkou a so špenátom
Z talianskej múky semoliny, 4 vajec, 4 žĺtkov, 100 ml olivového oleja a štipky soli...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bezlepkové ravioly
Cesto: Vajíčka a olej rozmiešame v miske vidličkou a pomaly prisypeme Universal mix. Vareškou alebo rukou...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bryndzové pirohy so slaninkou
Kedysi jedlo chudobných, dnes vyhľadávaná pochúťka v reštaurácii. No nemali to výborné? Vedeli si dopestovať...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnené sépiové ravioly s paradajkovou salsou
Veľmi rada skúšam nové chute - a toto je jeden z pokusov....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cannelloni plněné masem
Maso umeleme a přidáme sůl, pepř, česnek, majoránku, 1 vejce, kari a trochu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Taštičky s hráškovou plnkou a hovädzími plátkami
Cesto: Pripravíme jemné ucelené cesto na cestoviny zmiešaním žĺtkov, masla, oleja, soli a múky....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vyprážané jablkové taštičky s medovkou
Ošúpané jablká nakrájame na kocky. Ochutíme škoricovým a vanilkovým cukrom, citrónovou šťavou a pridáme nakrájanú medovku...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Domáce cestoviny s mäsovo-mrkvovou plnkou
Najskôr pripravíme plnku. Na panvici na oleji urestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme nastrúhanú mrkvu, pretlačený cesnak a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špaldové šatôčky s jahňacinou v smotanovej omáčke
Rozšľahané vajcia so soľou a s trochou vody zmiešame s preosiatou múkou na hladké cesto, ktoré necháme aspoň...