Sumček v slaninke s hlivovým paprikášom

Hlavné jedlá

Očistené filety sumčeka obalíme do pancetty a vložíme do rúry vyhriatej na 185 °C asi na 12 minút....

Pečený losos s quinoou a pečenou zeleninou

Hlavné jedlá

Takéto jedlo z rúry je u nás obľúbené, pretože všetko naraz vložím do rúry a mám...

Sumček africký na masle

Hlavné jedlá

Veľmi chutná rybka, hlavne nemá toľko kostičiek ako kapor. Pripravila som ju jednoducho v zmesi...

Pečený zubáč so zemiakmi „hasselback“ zo Švédska

Hlavné jedlá

Rúru predhrejeme na 220 °C. Zemiaky priečne narežeme na plátky, ale neprerežeme ich úplne, aby...

Zubáč na citróne Petra Batthyanyho

Hlavné jedlá

Slovenský herec Peter Batthyany známy ako Banán zo sitcomu Maftory, či kapitán Maroš Nagy zo seriálu...

Losos s cuketovou krustou

Hlavné jedlá

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo....

Zubáč na šošovicovo-zemiakovom šaláte

Hlavné jedlá

V osolenej vode uvaríme šošovicu s cesnakom a bobkovým listom.

Candát (zubáč) s holandskou omáčkou

Hlavné jedlá

Candáta pokapeme citronem, osolíme, opepříme a trochu posypeme drceným kmínem. Opečeme na másle nejdříve...

Pečená ryba v papieri

Hlavné jedlá

Vyskúšajte rybu pečenú v papieri a uvidíte ako vás tá chuť prekvapí.

Pstruh lososovitý s brokolicovým pyré

Hlavné jedlá

Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené růžičky brokolice, osolíme a zalijeme trochou vývaru. Povaříme,...

Zubáč s opekanými zemiakmi

Hlavné jedlá

Rybu osušíme a zbavíme prípadných kostí. Každý filet potrieme trochou olivového oleja, jemne osolíme a okoreníme...

Zapekaný kapor so zemiakmi a zeleninou

Hlavné jedlá

Pridávam jeden z našich rodinných receptov.

Losos so zeleninou, s koriandrovým pestom a ryžovým koláčikom

Hlavné jedlá

Filety lososa osušíme. Rozohrejeme panvicu s olejom. Kožu lososa pomúčime a druhú stranu osolíme. Lososa...

Rybacie cartoccio s hráškovým pyré

Hlavné jedlá

Pripravte si bielu rybu pečenú v papierovom vrecúšku, ktoré pomôže zachovať delikátnu chuť a vôňu pripravovanej...

Ryba so špenátom a zemiakmi

Hlavné jedlá

Rúru predhrejeme na 180 stupňov. Z citróna nastrúhame kôru a vytlačíme z neho šťavu. Na...

Sumček africký so zeleninou a šampiňónmi

Hlavné jedlá

Ja osobne rybu veľmi nemusím, okrem Vianoc, tak dva krát do roka. Jednoducho mi...

Pečený marinovaný sumec

Hlavné jedlá

Kedže nemali pstruha, ktorého sme chceli na Vianoce, tak sme kúpili Sumca afrického. Prvýkrát...

Pražma na cibuli a citróne

Hlavné jedlá

Veľmi chutný spôsob prípravy pre milovníkov týchto rýb :-)

Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami

Hlavné jedlá

Pripravte si filety z morského pleskáča s kaparami a čiernymi olivami, podávané so šalátom z bielej...

Pečená treska pod mandľovou perinkou

Hlavné jedlá

Recept som objavila v časopise „ Pošli recept“, ten rada prelistujem, povystrihujem, čo sa...