![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Treska pečená na rozmaríne
Ľahká príprava, krátky čas pečenia a lahodná ryba je na stole....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Úhor na masle
Príprava úhora podľa JPP - jedna pani povedala. Niekoľko rád, z ktorých som si vybral...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené pstruhy s chrumkavými zemiakovými plackami bez lepku
Na veľkonočný stôl bez pochýb patrí slávnostné jedlo. Také, ktoré si nepripravujeme vo všedné dni. A presne také máme pre vás my v tomto recepte....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Chrumkavý losos so zeleninovými hranolčekmi
Losos s chrumkavou posýpkou a zdravou prílohou, to je skvelý obed z jedného pekáča.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečený losos
Recept je jednoduchý a chutný, vždy sme robili lososa na panvici, ale koža sa prichytávala, v kuchyni bolo cítiť rybu......
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Losos so zázvorom a s citrónom
Aj keď existujú aj iné ryby s nižším obsahom tuku, losos je rozhodne diétny – najmä v kombinácii s citrónom a so šalátom....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené ančovičky (Hamsi tava)
Výborná, veľmi obľúbená turecká špecialita z maličkých rybičiek....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečený pstruh „Jugo“
Jednoduchý recept so základnými „vychytávkami “, inšpirovaný mediteránnou kuchyňou a neschopnosťou kuchárov v reštauračných zariadeniach...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tilapia so zeleninou a zemiakovo-mrkvovým pyré
Kvôli pečeňovej diéte som pri varení nepoužil žiadny tuk. Na to treba mať ale kvalitnú...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečená pražma s maslovou tekvicou
Pri výnimočnej večeri môžeme toto jedlo dozdobiť kaviárom a pečenou šalotkou, ktorá vyváži sladkú chuť tekvice.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pstruh na bielom víne s krevetami podľa Juraja Baču
Lákavo vyzerajúci pstruh s krevetami je výsledkom snaženia herca a speváka Juraja Baču v našom štúdiu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sumček v slaninke s hlivovým paprikášom
Očistené filety sumčeka obalíme do pancetty a vložíme do rúry vyhriatej na 185 °C asi na 12 minút....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečený losos s quinoou a pečenou zeleninou
Takéto jedlo z rúry je u nás obľúbené, pretože všetko naraz vložím do rúry a mám...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sumček africký na masle
Veľmi chutná rybka, hlavne nemá toľko kostičiek ako kapor. Pripravila som ju jednoducho v zmesi...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečený zubáč so zemiakmi „hasselback“ zo Švédska
Rúru predhrejeme na 220 °C. Zemiaky priečne narežeme na plátky, ale neprerežeme ich úplne, aby...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zubáč na citróne Petra Batthyanyho
Slovenský herec Peter Batthyany známy ako Banán zo sitcomu Maftory, či kapitán Maroš Nagy zo seriálu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Losos s cuketovou krustou
Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zubáč na šošovicovo-zemiakovom šaláte
V osolenej vode uvaríme šošovicu s cesnakom a bobkovým listom.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Candát (zubáč) s holandskou omáčkou
Candáta pokapeme citronem, osolíme, opepříme a trochu posypeme drceným kmínem. Opečeme na másle nejdříve...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečená ryba v papieri
Vyskúšajte rybu pečenú v papieri a uvidíte ako vás tá chuť prekvapí.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pstruh lososovitý s brokolicovým pyré
Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené růžičky brokolice, osolíme a zalijeme trochou vývaru. Povaříme,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zubáč s opekanými zemiakmi
Rybu osušíme a zbavíme prípadných kostí. Každý filet potrieme trochou olivového oleja, jemne osolíme a okoreníme...