prazdny

Pečený pstruh plnený sušenými slivkami

Hlavné jedlá

Kombinácia ovocia a mäsa je ešte stále pre mnoho ľudí tabu. Pritom je to výborná vec. Sušené slivky v kombinácii s rybacím mäsom sú delikatesou....

prazdny

Pečená zelenina s rybou

Hlavné jedlá

Zelenina a ryba sú výbornou kombináciou. V letných horúčavách dodajú telu to, čo potrebuje, a nezaťažia ho....

prazdny

Treska pečená na rozmaríne

Hlavné jedlá

Ľahká príprava, krátky čas pečenia a lahodná ryba je na stole....

prazdny

Pečený pstruh s feniklovým pestom

Hlavné jedlá

Sladkovodná ryba hodená do talianskych vôd.

prazdny

Úhor na masle

Hlavné jedlá

Príprava úhora podľa JPP - jedna pani povedala. Niekoľko rád, z ktorých som si vybral...

prazdny

Pražma v alobale

Hlavné jedlá

Rýchly a zdravý obed.

prazdny

Pečené pstruhy s chrumkavými zemiakovými plackami bez lepku

Hlavné jedlá

Na veľkonočný stôl bez pochýb patrí slávnostné jedlo. Také, ktoré si nepripravujeme vo všedné dni. A presne také máme pre vás my v tomto recepte....

prazdny

Chrumkavý losos so zeleninovými hranolčekmi

Hlavné jedlá

Losos s chrumkavou posýpkou a zdravou prílohou, to je skvelý obed z jedného pekáča.

prazdny

Pečený losos

Hlavné jedlá

Recept je jednoduchý a chutný, vždy sme robili lososa na panvici, ale koža sa prichytávala, v kuchyni bolo cítiť rybu......

prazdny

Losos so zázvorom a s citrónom

Hlavné jedlá

Aj keď existujú aj iné ryby s nižším obsahom tuku, losos je rozhodne diétny – najmä v kombinácii s citrónom a so šalátom....

prazdny

Pečené ančovičky (Hamsi tava)

Večera

Výborná, veľmi obľúbená turecká špecialita z maličkých rybičiek....

prazdny

Pečený pstruh „Jugo“

Hlavné jedlá

Jednoduchý recept so základnými „vychytávkami “, inšpirovaný mediteránnou kuchyňou a neschopnosťou kuchárov v reštauračných zariadeniach...

prazdny

Tilapia so zeleninou a zemiakovo-mrkvovým pyré

Hlavné jedlá

Kvôli pečeňovej diéte som pri varení nepoužil žiadny tuk. Na to treba mať ale kvalitnú...

prazdny

Pečená pražma s maslovou tekvicou

Hlavné jedlá

Pri výnimočnej večeri môžeme toto jedlo dozdobiť kaviárom a pečenou šalotkou, ktorá vyváži sladkú chuť tekvice.

prazdny

Pstruh na sicílsky spôsob cartoccio

Hlavné jedlá

Ideálny, ľahký a rýchly obed do letných horúčav.

prazdny

Pstruh na bielom víne s krevetami podľa Juraja Baču

Hlavné jedlá

Lákavo vyzerajúci pstruh s krevetami je výsledkom snaženia herca a speváka Juraja Baču v našom štúdiu...

prazdny

Sumček v slaninke s hlivovým paprikášom

Hlavné jedlá

Očistené filety sumčeka obalíme do pancetty a vložíme do rúry vyhriatej na 185 °C asi na 12 minút....

prazdny

Pečený losos s quinoou a pečenou zeleninou

Hlavné jedlá

Takéto jedlo z rúry je u nás obľúbené, pretože všetko naraz vložím do rúry a mám...

prazdny

Sumček africký na masle

Hlavné jedlá

Veľmi chutná rybka, hlavne nemá toľko kostičiek ako kapor. Pripravila som ju jednoducho v zmesi...

prazdny

Pečený zubáč so zemiakmi „hasselback“ zo Švédska

Hlavné jedlá

Rúru predhrejeme na 220 °C. Zemiaky priečne narežeme na plátky, ale neprerežeme ich úplne, aby...

prazdny

Zubáč na citróne Petra Batthyanyho

Hlavné jedlá

Slovenský herec Peter Batthyany známy ako Banán zo sitcomu Maftory, či kapitán Maroš Nagy zo seriálu...

prazdny

Losos s cuketovou krustou

Hlavné jedlá

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo....

prazdny

Zubáč na šošovicovo-zemiakovom šaláte

Hlavné jedlá

V osolenej vode uvaríme šošovicu s cesnakom a bobkovým listom.

prazdny

Candát (zubáč) s holandskou omáčkou

Hlavné jedlá

Candáta pokapeme citronem, osolíme, opepříme a trochu posypeme drceným kmínem. Opečeme na másle nejdříve...

prazdny

Pečená ryba v papieri

Hlavné jedlá

Vyskúšajte rybu pečenú v papieri a uvidíte ako vás tá chuť prekvapí.