
Lososový steak s pomarančovou omáčkou
Umytý a očistený lososový steak opečieme na panvici na rozohriatom masle z oboch strán, osolíme, ...

Lososová polievka s kôprom
V hrnci rozpustíme maslo, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a pór a pražíme do zmäknutia. Potom...

Ceviche de pescado (Marinovaná ryba s tortilla čipsami)
Rybu nevaríme, ale vložíme ju do ovocnej šťavy a dáme do chladničky asi na jednu hodinu....

Surové plátky lososa
Plátky surového lososa uložíme na tanier, prelejeme olivovým olejom, praženým čiernym sezamom a posypeme citrónovou...

Rybacia polievka s cuketou
Filé mierne osolíme, necháme ho odmraziť a trochu odstáť. Ošúpanú cibuľu nakrájame nadrobno a v...

Ambruzský šalát
Cuketu nakrájame na prúžky a krátko obvaríme v osolenej vode. Vyberieme a necháme odkvapkať. Potom obvaríme...

Marinovaná pražma v limetkovej šťave
Tradičné kubánske jedlá si môžete pokojne pripraviť sami doma, suroviny na ne už zoženiete aj v...

Košíčky z platano banánov plnené rybím ragú
Tradičné kubánske jedlá si môžete pokojne pripraviť sami doma, suroviny na ne už zoženiete aj v...

Losos na cibuľovej omáčke
Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé...

Marinovaný losos – Gravadlax s horčicovou omáčkou
Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé...

Lososový tatarák na pomaranči, citróne a bazalke
Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé...

Grilovaný filet z lososa na špenáte a pečených zemiakoch
Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé...

Cestoviny s krémovým údeným lososom
Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé...

Grilovaný tuniak s avokádom a prelivom z čiernych olív
Steak z tuniaka osolíme, okoreníme, pokvapkáme limetkovou šťavou a olivovým olejom. Necháme pol hodiny...

Filé z tresky s pomarančmi
Do kastróla vložíme fi lé, pokvapkáme ho šťavou z citróna, pridáme celú olúpanú cibuľu, nové korenie, ...

Losos na španielsky spôsob
Z očisteného, rozmrazeného a z kože stiahnutého, umytého, osušeného lososa nakrájame fi lé, 180 g na...

Paella
Na panvici potretej olivovým olejom krátko opražíme na kocky nakrájanú cibuľu, papriku, roztlačený cesnak, šupky zbavené a roztlačené rajčiny,...

Farfalle s lososovou omáčkou
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Pór očistíme, umyjeme a nakrájame na kolieska. Potom...

Aromatická ropušnica
Rybu očistíme, umyjeme, pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme PL vegety a necháme odstáť asi pol hodiny.

Špagety s lososom
Špagety dáme variť. Medzitým si do misky nastrúhame parmezán, zalejeme ho olivovým olejom, pridáme...

Špenátové rybie filé
Špenát trochu podusíme na oleji a na cibuli, ochutíme a necháme mierne vychladnúť. Rybie filé...

Grilovaný filet z pražmy so slávkami
Filety opláchneme studenou vodou, osušíme, osolíme, pokvapkáme limetovou a pomarančovou šťavou, posypeme natrhanou mätou a dáme do chladničky.

Treska s bylinkami
Filety nakrájame na kúsky veľké asi 5 cm. Cesnak olúpeme, prelisujeme a vymiešame ho so...

Ryba s cesnakovou omáčkou
Každý kus filé prekrojíme pozdĺžne napoly a poutierame dosucha papierovými utierkami. Do malej misky preosejeme...

Ryba s rajčiakovou omáčkou
Očistenú zeleninu pokrájanú na plátky, celé čierne korenie, citrónovú kôru, bobkový list a soľ...

Ryba s mandľami
Olúpané mandle pokrájame na hranolčeky a opečieme ich v panvici na 10 g rozpusteného masla. Bylinky...

Ryba na grécky spôsob
Filety nakrájame na menšie kúsky, osolíme a okoreníme ich. Na panvici rozpustíme maslo a ryby...

Filety zapekané s paradajkami
Ryby – filety najprv marinujeme aspoň hodinu v šťave z citróna, posypeme ich korením, môžeme...

Pečené filé
Filé umyjeme, osušíme a každé pokrájame na 4 kúsky. 3 PL oleja zmiešame spolu s...

Losos na šampiňónoch
Filety pokropíme citrónom, ľahko potrieme rastlinným maslom, osolíme a okoreníme. Na 10 minút ich...

Varený losos s kôprovým dressingom
Najprv si pripravíme tzv. court bouillon – bujón na pozvoľné varenie na miernom ohni. Všetky...

Opekaný zubáč s teplým šalátom
Varí: šéfkuchár Wellneshotela**** Patince Norbert Hegedüs

Rybie filé na tmavom pive
Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom...

Makrely v omáčke
Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom...

Grilované kúsky tuniaka flambované koňakom a pivom
Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom...

Tagliatelle s údeným lososom
Cestoviny uvaríme podľa návodu. Scedíme ich a prelejeme studenou vodou. Ušľaháme vajce, smotanu, ...