Niečo pre labužníkov.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
na 150 °C
na 150 °C
Postup
-
1
Omáčka Romesco: 5 červených paprík, 100g lieskových orieškov, 50g mandlí, 1 hlavička cesnaku, 3 plátky bieleho chleba, 5 rajčín Rybí vývar: 1 rybia hlava, 500g rybích vnútornosti, 1 surový zeler, 2 mrkvy, pol cibule, 1 petržlen, 1 rajčina
- 2
Ryby poprášime múkou a zľahka opečieme na olivovom oleji. Stiahneme z ohňa a opečieme "dary mora". Pridáme k rybám, olej zlejeme a pustíme sa do prípravy omáčky. Všetky ingrediencie najskôr pokrájame alebo nahrubo nastrúhame (rajčiny navyše predtým olúpeme a chleba osmažíme).
- 3
Zriedime vývarom a rozmixujeme. Medzitým uložíme ryby do pekáča, zalejeme rozmixovanou zmesou a pečieme v trúbe.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu