4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistenú zeleninu pokrájanú na plátky, celé čierne korenie, citrónovú kôru, bobkový list a soľ dáme do vriacej vody. K povarenej zelenine dáme dávky rýb a varíme ich na miernom ohni asi 20 minút.
- 2
Uvarené ryby vyberieme a vývar zahustíme červenou zápražkou, pridáme rajčiakový pretlak, cukor a dobre povaríme.Omáčku pretrieme cez sito na uvarené ryby a necháme ešte prejsť varom.
- 3
Podávame s ryžou, zemiakmi alebo špagetami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu