Morská šťuka na vodnícky spôsob

redakcia - fotkaredakcia, 23. septembra 2009
Morská šťuka na vodnícky spôsob
Foto: Pravda

Recept pripravil Richard Fencl z reštaurácie Rybník v Bašovciach

Suroviny

200 g
100 g
50 g
2 strúčiky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Šťuku obalíme v rybacej múke a ugrilujeme z oboch strán.

  2. 2

    Cesnak nakrájame na jemno, orestujeme na masle, pridáme špenátové listy, soľ, korenie a krátko podusíme.

  3. 3

    Šťuku podávame na špenátových listoch.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Ryby morské, Hlavné jedlá, Dusené, 50 špecialít z rýb

Diskusia k receptu