Cestoviny s krémovým údeným lososom

redakcia - fotkaredakcia, 26. augusta 2009
Cestoviny s krémovým údeným lososom
Foto: Pravda: Ivan Majerský

Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé a všestranne využiteľné v kuchyni. Tento recept pre vás pripravil Zobraziť celý popisLosos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé a všestranne využiteľné v kuchyni. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Vojtech Artz.

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
200 g
5 PL
2 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente. Odložíme si hrnček vody z cestovín. Vodu vlejeme do hrnca, pridáme nakrájaného údeného lososa, creme fraiche, horčicu a nasekanú vňať, cestoviny a zľahka premiešame.

  2. 2

    Osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a servírujeme.

  3. 3

    Náš tip: Namiesto creme fraiche môžeme použiť aj syr Lučina alebo obyčajnú hustú kyslú smotanu.

Diskusia k receptu

Vymazať
aniska
vyborny recept, pridala som rajcinky a miesto petrzlenovej vnatky cibulkovu a bolo to uchvatne :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia