Postup
-
1
Vajcia uvaríme natvrdo, necháme ich vychladnúť, olúpeme, rozpolíme a vyberieme žĺtky.
- 2
K mäkkému maslu pridáme rozdrobené žĺtky a vyšľaháme ich na krémovú penu.
- 3
Ochutíme trochou horčice, mletým bielym korením, štipkou soli, niekoľkými kvapkami worcesterskej omáčky a tabasca.
- 4
Zmesou naplníme cukrárske vrecko a nastriekame ju do vydlabaných vajíčkových polovičiek.
- 5
Plátky lososa skrútime, položíme na naplnené vajce, ozdobíme plátkami reďkovky, kúskami citróna a petržlenovou vňaťou.
- 6
Podávame so sendvičom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu