Rybie filé po viedensky

58vlasta - bez fotky58vlasta, 31. októbra 2009

Ryby poslednú dobu robím často, predtým to boli väčšinou vyprážané filé, ale teraz je toľko rôznych receptov, že ťažko si vybrať. Jeden z mojich obľúbených.

4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
na 150 °C

Suroviny

4 porcie
5 dkg
8 ks
1,5 dl
5 dkg

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rybie filé osolíme a pokvapkáme citr. šťavou. Naukladáme do zapekacej nádoby , pokladieme kúsky masla na filé, potrieme rozmiešanou smotanou, poukladáme plátky slaniny, potrieme horčicou a posypeme jemne nakrájané kyslé uhorky. Prelejeme zvyšnou smotanou a dáme piecť do stredne vyhriatej rúry..

  2. 2

    Pri dopekaní posypeme strúhaným syrom. Podávame s opekanými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Ryby morské, Rakúska kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Zapekané

Diskusia k receptu

jozka2
takto pri[pravena rybka musi byt velmi chutna.