Ryby poslednú dobu robím často, predtým to boli väčšinou vyprážané filé, ale teraz je toľko rôznych receptov, že ťažko si vybrať. Jeden z mojich Zobraziť celý popisRyby poslednú dobu robím často, predtým to boli väčšinou vyprážané filé, ale teraz je toľko rôznych receptov, že ťažko si vybrať. Jeden z mojich obľúbených.
porcie
príprava
na 150 °C
Postup
-
1
Rybie filé osolíme a pokvapkáme citr. šťavou. Naukladáme do zapekacej nádoby , pokladieme kúsky masla na filé, potrieme rozmiešanou smotanou, poukladáme plátky slaniny, potrieme horčicou a posypeme jemne nakrájané kyslé uhorky. Prelejeme zvyšnou smotanou a dáme piecť do stredne vyhriatej rúry..
- 2
Pri dopekaní posypeme strúhaným syrom. Podávame s opekanými zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu