Našim deťom chutí...
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pangasius si nechame volne rozmrazit, osolime a opecieme na olivovom oleji, vyberieme z panvice, pridame nasekany cesnak, na drobno nakrajane čerstve paradajky/ak nemame cerstve pouzijeme paradajky vo vlastnej stave/dalej pridame bazalku, dochutime este solou a stipkou cukru. Rybu vlozime naspät do panvice, a nechame asi 15 minut na miernom ohni dusit v paradajkach, bez dolievania vody.
- 2
Podavame posypane struhanym parmezanom a s opecenym toastovym chlebom, alebo sendvicom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu