Pangasius na sicílsky spôsob

sisqo26 - fotkasisqo26, 7. októbra 2009

Našim deťom chutí...

4
porcie
15 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
1 ks
0,5 kg




Postup

  1. 1

    Pangasius si nechame volne rozmrazit, osolime a opecieme na olivovom oleji, vyberieme z panvice, pridame nasekany cesnak, na drobno nakrajane čerstve paradajky/ak nemame cerstve pouzijeme paradajky vo vlastnej stave/dalej pridame bazalku, dochutime este solou a stipkou cukru. Rybu vlozime naspät do panvice, a nechame asi 15 minut na miernom ohni dusit v paradajkach, bez dolievania vody.

  2. 2

    Podavame posypane struhanym parmezanom a s opecenym toastovym chlebom, alebo sendvicom.

Diskusia k receptu

evanaaa
Práve dnes som robila podobnú zmes - paradajky,cesnak,bazalka a pod. ale s rybou som to ešte neskúšala,ale môžem,uvidím aké to je - a aj akú to má chuť.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia