Šalát s lososom

Soňa Stachová
šéfkuchárka Downtown Backpacker‘s hostela v Bratislave, 6. novembra 2009
Šalát s lososom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
200 g




Postup

  1. 1

    Lososa nasolíme a opečieme vcelku. Nakrájame ho na kocky a obalíme v sezame.

  2. 2

    Poukladáme na zeleninový šalát z drobných špenátových listov (môžeme pridať aj inú zeleninu).

  3. 3

    Prelejeme čínskou sladko–ostrou omáčkou.

Diskusia k receptu

jajama
mám velmi rada lososa a vôbec všetko čo v tomto recepte je,určite vyskúšam..




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia