Nátierka zo sušených paradajok s tuniakom a hruškou

celero - bez fotkycelero, 16. októbra 2009

... s dobrým ružovým

2
porcie
10 minút
príprava
2 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 hrnčeky
1 konzerva
1 ks
2 PL
2 ks
podľa chute
4 ks




Postup

  1. 1

    Sušené paradajky sparíme v horúcej vode, ak máme nakladané, tak ich vyberieme z oleja a necháme odkvapkať - v mixéri rozmixujeme na pastu.

  2. 2

    Šalotku nakrájame nadrobno.

  3. 3

    Hrušky pokrájame na mesiačiky a zbavíme jadrovníkov.

  4. 4

    Zmiešame pastu zo sušených paradajok, nakrájanú šalotku, tuniaka a ochutíme čerstvo mletým čiernym korením a šťavou z limetky.

  5. 5

    Podávame s opečeným toastovým chlebom a hruškami.

Diskusia k receptu

jarco
Hm, odvážna kombinácia. Musím niekedy vyskúšať.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia