Nátierka zo sušených paradajok s tuniakom a hruškou
... s dobrým ružovým
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
2 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Sušené paradajky sparíme v horúcej vode, ak máme nakladané, tak ich vyberieme z oleja a necháme odkvapkať - v mixéri rozmixujeme na pastu.
- 2
Šalotku nakrájame nadrobno.
- 3
Hrušky pokrájame na mesiačiky a zbavíme jadrovníkov.
- 4
Zmiešame pastu zo sušených paradajok, nakrájanú šalotku, tuniaka a ochutíme čerstvo mletým čiernym korením a šťavou z limetky.
- 5
Podávame s opečeným toastovým chlebom a hruškami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu