Treska s hubami shimeji
Shimeji je výborná huba pochádzajúca z Ázie. Je nielen chutná, ale podľa starej čínskej medicíny...
Grilovaný morský vlk s pečenou špagetovou tekvicou a s tymianovým osúchom bez lepku
Dnes máme pre vás recept, ktorý môžete využiť ako obed, večeru alebo aj pri slávnostnej hostine....
Krémová rybacia polievka
V chladnejších dňoch sa zohrejte špecialitou z Nórska - krémovou rybacou polievkou.
Sardinkové špagety zo zásob
Aj bez toho, aby ste museli ísť do obchodu, si toto jedlo môžete pripraviť. Doma má iste každý tieto suroviny v zásobe....
Pečená zelenina s rybou
Zelenina a ryba sú výbornou kombináciou. V letných horúčavách dodajú telu to, čo potrebuje, a nezaťažia ho....
Quinoa s baklažánom a tuniakom
Jednoduchý a rýchly šalát z quinoy, baklažánu a tuniaka. Ideálny obed na horúce letné dni...
Feniklové arancini s krabími tyčinkami
Zbytkové rizoto, plus čokoľvek tam napcháš a vypražíš, bonus je ťahavý syr vo vnútri.
Tacos s rybou - tacos de pescado
Môžeš trošku aj poflexiť a na příští párty hosťom naložíš tacos :)
Rybacie filé na cesnaku a chrene
Ryby a chren? Prečo nie. Každá zmena v príprave jedál je ku prospechu....
Gumbo
Ďalšia zastávka v Louisiane, tentokrát ich rukopisný gulášoidný prívarok zvaný "gumbo".
Grilované sardinky z Madeiry
Sardinky sú národnou rybou Madeiry a najčastejšie sa tam podávajú grilované. Keďže ich dostať aj u...
Letný tuniakový šalát
Cibuľu nakrájame nadrobno, paradajku nakrájame na menšie kúsky, rovnako ako uhorku.
Teriyaki losos
Nakonec Japonec! Rýchla špajzovka so zopár skratkami. Obed vybavený za polhodinu.
Sushi „burrito“
Vyzerá to ako burrito, chutí to ako sushi. Skúste toto sushi “burrito” - čaká na vás presne to isté čo v sushi, no v praktickejšej a prenosnejšej podobe....
Pečený losos s pistáciovou krustou
Doprajte si porciu zdravej rybky a upečte si podľa nášho super jednoduchého receptu fajnového lososa. Bude...
Jednoduché zapečené „sushi“
Milujete chuť sushi, no nechce sa vám tráviť veľa času jeho poctivou prípravou?...
Dusené filé na karí a zázvore
Rybacie filé sa dá pripraviť aj inak ako len smažené. Čo tak pridať zázvor? Filé dostane...
Ryžovo-tuniakový šalát
Máte chuť na jednoduché a svieže jedlo? Tuniak, artičoky, olivy... všetko, po čom...
Treska s jazmínovou ryžou na japonský spôsob
Vyskúšajte lahodné japonské jedlo s naším receptom na tresku s jazmínovou ryžou....
Opečená tilapia so špargľou, s cherry paradajkami, citrónom a ryžou
Táto lahodná kombinácia opečenej tilapie, špargle, cherry paradajok a citróna s ryžou SOS Classic vytvorí chutný a zdravý obed....
Fish parm - vyprážaná treska s parmezánom
Dar talianskych prisťahovalcov Spojeným štátom, originál sa to varí s kuraťom, ale aj táto rybacia...
Sardinkové gule
Planéty nie sú ploché a gule nie sú placky - od Tichomoria po Stredomorie.
Bliny s kaviárom
Na špeciálnu príležitosť, pre špeciálnych hostí alebo na ohúrenie tvojho rande.
Rybársky koláč
Nasaď si cylinder a nahoď anglický prízvuk - toto je nekompromisná britská domáca kuchyňa.