Rezy Grande Martini
Rezy s jedinečnou chuťou karamelu a orieškov. Vhodné na oslavu, svadbu alebo slávnostné pohostenie, ...
Pudingový čokozákusok - bezlepkový
Aj keď je už po sviatkoch, ale ak sa vám zapáči, vyskúšajte je výborný a...
Cake pops s čokoládou
Zo surovín okrem čokolády pripravíme cesto pomocou mixéra s metličkami.
Cheesecake - Tvarohový koláč s citrónovým maslom
Na Vianoce vždy pečiem naše obľúbené slovenské koláčiky a zákusky, ale tiež pridám aj niečo klasické...
Vianočný štedrák plný proteínu
Ak ešte nemáš napečené na Vianoce, tak je najvyššia chvíla. Alebo niečo na...
Marlenka bez vaľkania cesta
Zbožňujete Marlenku? Nebaví vás nekonečné vaľkanie cesta, a nakoniec sa pláty aj tak nepodaria? Tak s...
Orechové rezy na oblátke
Rezy sú výborné, ľahučké, plné orechov, vhodné na slávnostné príležitosti i na Vianoce:))
Perník s krémom z mascarpone a maku
Pečenie je hra, a o vianočnom to platí zvlášť. Jej základné pravidlá nám zanechali naše...
Medová roláda
Výborná vysoká roláda s citrónovou plnkou. Hľadala som recept, nenašla, tak som si ho...
Parížske rožteky
Bielky a kryštálový cukor si vyšľaháme nad parou asi 10 minút, tak aby nám vznikol hustý...
Višňové košíčky s griotkovým krémom
Múku preosejte do misy a pridajte nakrájané kocky studeného masla. Zmiešajte, pridajte žĺtok, soľ,...
Vianočné tvarohovo-orechové žerbové rezy
Veľmi vhodný zákusok na Vianočny stôl. Je to trvanlivý zákusok dlho vydrží aj keď nie je...
Jahodovo-tvarohový koláčik
Tento recept vznikol len tak, už pri samotnej príprave koláča... Podmienky boli: tvaroh a jahody....
Sladké pníky na oblátkach
Recept je veľmi chutný. Nepečie sa, najradšej ho robím z odrezkov koláčikov alebo z polámaných...
Rezy s vaječným likérom
Rezy s lahodnou chuťou vaječného likéru, nepresladené a jednoduché na prípravu aj pre začiatočníkov.
Vianočné orechové sviečky
Všetky suroviny na cesto musia byť izbovej teploty, spolu ich zmiešame a vymiesime tuhé cesto, ktoré...
Kávové zrná s gaštanovým pyré
Kávové zrná sme vždy zvykli robiť s maslom a pomleými piškótami, no ide to aj bez...
Opitá čokoládová guľa s višňami
Trendy ženú kuchárov a cukrárov vpred – vymýšľať stále nové dezerty, postupy, kombinácie. Vianoce však musia silnejšie dýchať klasikou. Na...