prazdny

Jesenná polievka

Večera

Červenej repy sa nám tohto roku urodilo tak ju používam kde sa dá. Tentoraz som varila...

prazdny

Zapekané chlebíky

Večera

Recept som objavila vo forme videa na sociálnej sieti, už neviem presne, aká stránka to...

prazdny

Teľacie mäso s červenou kapustou a so žemľovým knedlíkom

Hlavné jedlá

Toto jedlo nepatrí medzi 15 minutové rýchlovky, ale pečené mäso, kapusta a žemľový knedlík budú...

prazdny

Pečené zajačie stehná s plnkou

Hlavné jedlá

Trošku práce s vykosťovaním stehien mladých „ušiačikov“, ako aj s ich kompletizáciou do finálnej podoby polotovaru,...

prazdny

Dúhový pstruh na tekvicovom pyré

Hlavné jedlá

Nemám slov... ochutnajte, je to skutočný zážitok. pritom celkom rýchle

prazdny

Tekvicový cheesecake s bielou čokoládou

Dezerty

Cesto: V miske vymiešame zo surovín tuhé cesto. Tortovú formu vymastíme maslom a rovnomerne ju vystelieme cestom, aby okraje...

prazdny

Hokkaido s brokolicou a so syrom

Bezmäsité jedlá

Potreboval som vyprázdniť chladničku, tak som použil suroviny do hokkaido. Verte, alebo nie ono...

prazdny

Kuskus s tuniakom a so zeleninou

Cestoviny

Tento recept vznikol úplnou náhodu zo surovím čo zvýšili v chladničke. Napokon z toho vzniklo rýchle...

prazdny

Škoricové osie hniezda

Koláče

Ponúkam vám recept na škoricové osie hniezda. K jeseni sa mi veľmi hodí vôňa a chuť...

prazdny

Sviatočná kapustnica

Hlavné jedlá

Kapustnica je u nás považovaná za sviatočné jedlo, myslím si , že nielen vo mne,...

prazdny

Guláš z tekvice hokkaido s hubami

Bezmäsité jedlá

Z tekvice hokkaido je výborný guláš. Prakticky ho pripravujem ako klasický guláš, ale miesto mäsa...

prazdny

Šošovicová polievka s citrónom

Bezmäsité jedlá

Jednoduchá, rýchla, chutná a ľahká polievka. Robievame ju na veľa spôsobov, či už...

prazdny

Kučeravý kel na holandský spôsob

Bravčové mäso

V mojom recepte s palmovym kelom bol spomenuty aj kuceravy kel. Recept som mala odfoteny uz...

prazdny

Plnené pizzové kornútiky

Hlavné jedlá

Našla som výborný recept na plnené pizzové kornútky sú naozaj výborné - vyskúšajte.

prazdny

Grilované kurča na pivovej fľaške podliate čiernym pivom a potreté medom

Kuracie mäso

Čítal som veľa receptov ohľadom prípravy kuriatka, skúsil som niečo nové, nový spôsob, nová...

prazdny

Chlebové posúchy s kváskom

Bezmäsité jedlá

Trošku som experimentovala a podarilo sa. Pre syna vegoša som uvarila podľa Mišky Fazuľové karí ...

prazdny

Biela ryba s kuskusom

Hlavné jedlá

Komerčný recept<br />Pripravte bielu rybu veľmi zaujímavým a moderným spôsobom v kombinácii s kuskusom, zeleninou a...

prazdny

Tekvicové podkovičky v syrovom cestíčku

Bezmäsité jedlá

S tekvicou už nekončíme pri prívarku. V jednom slovku sa totiž skrývajú desiatky odrôd, farieb a chutí z rôznych kútov sveta....

prazdny

Panenka na šampiňónoch s tekvicovo-zemiakovým pyré

Bravčové mäso

Pôvodne som chcela urobiť z panenky steaky v prosciutte. Ale nakoniec som sa rozhodla pre tento...

prazdny

Hokkaido kocky

Bezmäsité jedlá

Tieto kocky sa robia na plechu. Nechcelo sa mi robiť placky, tak som to dal...

prazdny

Kváskové cestoviny - pappardelle

Cestoviny

Ten kto kváskuje, má často dilemu, čo so zvyšným kváskom. Tu je jeden z...

prazdny

Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom

Kuracie mäso

Komerčný recept<br /> Určite milujete kuracie mäso na všetky spôsoby. V tomto prípade sú podávané so špeciálnou...

prazdny

Kurací paprikáš so šampiňónmi

Kuracie mäso

Každý z Vás si dozaista dokáže uvariť paprikáš podľa vlastných predstáv a chutí. Ja som ho...

prazdny

Medové teľacie kotlety

Hlavné jedlá

Komerčný recept<br /> Voňavé medové kotlety s lahodnými zemiakmi sú ideálnou voľbou nie len pre letné ale akékoľvek...

prazdny

Palmový kel s cestovinou

Bravčové mäso

... alebo toskansky kel, (Brassica oleracea var. palmifolia)... Mala som zase v bio-balicku tuto...

prazdny

Plnené morské filety

Hlavné jedlá

Ešte som morské ryby nerobila. Ale takto naplnené boli výborné.

prazdny

Králičie beháky na póre a bielom víne

Hlavné jedlá

Králičina patrí medzi moje obľúbené mäso. Teraz som ju robila na póre a podlievala bielym vínom....