Zapekané plnené žemle
Foto: sweetdiana
Chrumkavé pečivo doplnené príjemnou zmesou z jarnej cibuľky a chutnej slaninky. Vhodné ako rýchle raňajky či večera.
Postup
-
1
Najskôr si na panvici opečieme slaninku. Tvrdý syr si nastrúhame. Ďalej všetky ingrediencie zmiešame, spojíme vajíčkami.
- 2
Žemliam alebo bagetkám odkrojíme klobúčik a trochu ich vydlabeme. Naplníme zmesou a pečieme v rúre cca na 200 stupňoch dochrumkava. Do rúry môžeme po čase pridať aj spomínané klobúčiky. Množstvo ingrediencii dávame od oka podľa počtu pečiva.
Tiež plnené žemle:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu