Plnené žemle
Plnené žemle

Zapekané plnené žemle

sweetdiana - fotkasweetdiana, 17. júla 2017

Chrumkavé pečivo doplnené príjemnou zmesou z jarnej cibuľky a chutnej slaninky. Vhodné ako rýchle raňajky či večera.

Suroviny

 postrúhaný




Postup

  1. 1

    Najskôr si na panvici opečieme slaninku. Tvrdý syr si nastrúhame. Ďalej všetky ingrediencie zmiešame, spojíme vajíčkami.

  2. 2

    Žemliam alebo bagetkám odkrojíme klobúčik a trochu ich vydlabeme. Naplníme zmesou a pečieme v rúre cca na 200 stupňoch dochrumkava. Do rúry môžeme po čase pridať aj spomínané klobúčiky. Množstvo ingrediencii dávame od oka podľa počtu pečiva.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia