Plnené bosniaky fotorecept
Foto: remy
Potrebujete sýte raňajky? Dajte si plnené bosniaky! Známy recept som si trošku upravil, zdieľam s Varechou...
2
porcie
porcie
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Slaninu a papriky nakrájame na kocky, osmažíme na troške oleja.
-
2
Z bosniakov odrežeme vrchy, striedku vydlabeme. Vnútro bosniakov vytrieme tukom z opraženej slaniny. Striedku aj bosniaky potrieme tukom.
-
3
Smotanu, Bambino a syry zmiešame, pridáme trošku vychladnutú osmaženú slaninu s paprikou, podľa chuti dochutíme vegetou a petržlenovou vňaťou. Bosniaky naplníme zmesou a dáme zapiecť na cca 15 minút na 200 °C. Striedku treba pri pečení strážiť, aby sa nespálila. Ak by bola vydlabaná na menšie kúsky, upiekla by sa skôr ako bosniak.
varecha.pravda.sk/recepty/tmave-zemle-na-sedliacke-fondue...
Chcem sa len opýtať REDAKCIE ako je to možné, že v Najnovších komentároch je ponechaný urážlivý komentár @Kimlo voči @Staflik , to si môžu všetci užívatelia Varechy prečítať aj po vymazaní z receptu, ale odpoveď @Staflik na @Kimlo je z Najnovších komentárov aj z receptu vymazaná. To ako sa vám môže stať? Včera som si prečítala komentáre k receptu, ale podľa môjho názoru komentár od @Staflik vôbec neurážal, len napísal, aby sa @Kimlo pozrel do zrkadla. Ak chcete a robíte sa spravodliví, tak urážlivý komentár od @Kimlo vymažte aj z Najnovších komentárov. Postrehla som to ako nezainteresovaná osoba, ale REDAKCIA by nemala robiť rozdiel medzi užívateľmi.
Ide o technický a nie úmýselný problém. Včera sme obidva problémové komentáre vymazali pod receptom. Editácia zmien by sa automaticky mala zaznamenať aj v Najnovších komentároch, zisťujeme, prečo sa tak nestalo. Ubezpečujeme Vás, že rozhodne nešlo o zámer.