Plnený kurací rezeň
Plnený kurací rezeň

Plnené kuracie prsia

leolmami - bez fotkyleolmami, 12. júla 2017
Plnené kuracie prsia
Foto: leolmami

Rýchle a veľmi chutné, po naplnení su prsia veľmi šťavnaté a lahodné. Naplniť môžeme podľa toho čo máme aj práve doma.

7
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

1 kg
100 g plátky
100 g plátky
10 ks
2 ks
Na obalenie:
 na vyprážanie




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia som nakrájala na rezne. Neklepem, nakoľko robím kapsy, ktoré sa budú plniť. Nachystala som si plátok šunky, naň plátok syra, plátok paradajky a poprekrájanu olivu, to som stočila do rolky a natlačila do kuracej kapsy :) Ak nejaka nedrží, spojím špáratkom. Ja osobne nechávam naplnené mäsko postáť aspoň hodinu v chladničke, potom obalím klasicky v trojobale. Keď mám chuť, dám do strúhanky sezam. Potom vypražím a hotovo. Podávame podľa chuti so zemiakmi, s ryžou... Dobrú chuť prajem. :)

Diskusia k receptu

staflik
Teda tieto kuracie prsia určite šťavnaté neboli, skôr ako suché drevo. Možno si ešte šťavnaté nevidela.
leolmami
@Staflik (14.7.2017 17:50)

tak fotka nieje vzdy ako real,,boli vynikajuce,,velmi lahodne,, netreba tu vyskakovat ked ste ich nejedli :) ale tak chapem,, ak ste mali blby den treba si to na niekom vyvršiť :)
leolmami
@Afataga bohužial sa chuť nedá odfotiť,ale boli vynikajuce,, vôbec neboli suche, tento recept robim zakaždým a ešte sa nestalo že by bolo maso suche :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia