Sardinky na cesnaku a červenej paprike
Jozef Popelka
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Pepper Inn v Šali, 13. júla 2017
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Pepper Inn v Šali, 13. júla 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na horúcom masle pomaly udusíme papriku domäkka. Ryby očistíme, ochutíme soľou, korením a cesnakom. Poukladáme na plech tesne vedľa seba, pridáme olivový olej.
- 2
Všetko posypeme strúhankou, obložíme maslom a pečieme v rúre predhriatej na 180 °C približne 10 – 15 minút. Podávame na udusenej paprike s citrónom.
Tiež sardinky:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu