![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Baklažánový strapec
Rada pozerám na youtube rôzne recepty. A veľmi sa mi páčil recept na pečený baklažán, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tortilla s baby špenátom a so syrom
Čerstvý špenát prepláchneme v studenej vode a dáme na jednu minútu do vriacej vody (stopky odstránime)...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šúľance (ovocné guľky) z varenej krupice
Z mlieka, krupice a štipky soli si uvaríme hustú kašu, ktorú necháme vychladnúť. Do...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuskus šalát s lososom
Dnes to je taký recept-nerecept. Skôr je to tip na rýchly zdravý obed, keď proste...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Treska s cviklovým šalátom
Nápad vznikol vo chvíli, keď som si všimol, že cviklu som postrúhal na veľkých a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kysnuté lievance ako od babičky
Ak použijeme čerstvé droždie (cca polovicu kocky), rozdrobíme ho do polovice vlažného mlieka, ďalej v...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Semienkový „chlebíček“
Skúšam, skúšaš, skúšame :) kuchyňa mi robí v poslednej dobe neskutočnú radosť - možno preto...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tajomstvo improvizácie
Speváčka, moderátorka a muzikálová herečka Lera pripraví jedlo, ktoré nazvala Tajomstvo improvizácie
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kysaná mléčná polévka s houbami
Šťávu ze zelí a masový vývar vlijeme do hrnce, jemně osolíme , přidáme bobkový list,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bravčový rezeň s karamelizovanou cibuľkou na zeleninovej podstieľke
Dnešný deň klasika, ktorá nikdy nesklame. Nenáročne varenie.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Džadky z vachtárne dedka Tatuša
Nezabudnuteľné spomienky na dávno odišlú mladosť a bezstarostné detstvo v našom prázdninovom „Raji“ pod Šarišským hradom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tagliolini na paradajkovom ragú s bazalkou
Na olivovom oleji urestujeme posekanú šalotku a cesnak. Pridáme pokrájané paradajky, bazalku a paradajkový pretlak. Dochutíme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bezlepkové cestoviny Bolognese
Koľkokrát ste sa sami seba spýtali, čo dnes navariť? Bezlepkové cestoviny Bolognese sú náš tip na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilovaná prepelica s kuriatkovým rizotom
Umyté a očistené prepelice vykostíme. Mäso zrolujeme do potravinárskej fólie a zavákuujeme. Vo vodnom kúpeli...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cestoviny s brokolicovo-špenátovým pestom
Mala som chuť na niečo ľahké a plné zeleniny, navyše si myslím, že to aj...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilované rebierka
Na prvú marinádu zmiešame koreniny a soľ s olejom. Marinádou dôkladne potrieme rebierka. Zabalíme ich...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jansenove pokušenie s talianskym nádychom
Toto je rokmi overený recept. Myslím, že originál pochádza zo škandinávskej kuchyne. Kedysi som...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Živánska na grile
Klobásu a zemiaky nakrájame na kolieska, slaninu na menšie kocky, cibuľu na plátky.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kotleta s rozmarínovými haluškami a kalerábovým pyré
Očistenú kotletu konfitujeme v bravčovej masti pri 75 °C asi 1, 5 hodiny.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pstruh s batatovými džatkami, so žihľavovými čipsami a s velouté z potočnice
Umytého a očisteného pstruha zavákuujeme a vložíme do sous vide zariadenia na 65 °C asi na 10...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilovaný oštiepok
Pološtiepky jemne pokvapkáme olivovým olejom, zabalíme do alobalu a krátko grilujeme. Stačí, keď sa...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Polévka z májovek
Tak poslední recept na májovky a už přestanu s májovkami. Vyzkoušel jsem si polévku a také...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vepřové maso v hlávkovém zelí
Na oleji zpěníme na plátky nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme, okmínujeme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilované krídelká a stehienka
Repkový olej zmiešame s koreninami, cukrom a pretlačeným cesnakom a dobre premiešame.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Nudle s májovkami
Soused je k nezaplacení a tak mohu zkoušet co všechno se dá s májovkami udělat. Vzhledem...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bravčovina na doplnenie kolagénu
Chyba vám kolagén? Tu je jeden recept na jeho doplnenie. Odporúča ho 9 Doktorov z 10....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ryžová panvica s tofu a jarnou zeleninou
Tip na chutné a zdravé jedlo, ktoré rozvonia vašu kuchyňu.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cesnakové stehienka plnené prosciuttom
Toto je úžasný recept - potrebujete naň iba minimum surovín, robí sa skoro sám a výsledný...