Špecle s hríbmi a parmezánom
Je to bleskový obed, pritom voňavý a chutný.
3
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g chladené |
|
150 g (čerstvé alebo mrazené) |
|
70 g |
|
250 ml (alebo na šľahanie) |
|
1/2 KL |
|
1/2 KL domáca |
|
|
|
1 ks stredná |
|
3 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na panvicu nalejeme olej. Na ňom opečieme pokrájanu cibuľu asi 5 minút. Pridáme čerstvé nakrájané dubáky (ja som mal zmrazené z leta) a rascu a podusíme asi 7 minút. Zalejeme smotanou a rozvaríme a napokon do toho dáme špecle a strúhaný parmezán, povaríme asi 8 minút. Počas toho pridáme vegetu a pripadne osolíme. A je hotovo. Rýchle a dobré.
Vďaka za koment. Je to chutná bleskovká.