Špecle s hríbmi a parmezánom

kvakac - fotkakvakac, 22. februára 2020
Špecle s hríbmi a parmezánom
Foto: kvakac

Je to bleskový obed, pritom voňavý a chutný.

3
porcie
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g chladené
150 g (čerstvé alebo mrazené)
70 g
250 ml (alebo na šľahanie)
1/2 KL
1/2 KL domáca
1 ks stredná
3 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na panvicu nalejeme olej. Na ňom opečieme pokrájanu cibuľu asi 5 minút. Pridáme čerstvé nakrájané dubáky (ja som mal zmrazené z leta) a rascu a podusíme asi 7 minút. Zalejeme smotanou a rozvaríme a napokon do toho dáme špecle a strúhaný parmezán, povaríme asi 8 minút. Počas toho pridáme vegetu a pripadne osolíme. A je hotovo. Rýchle a dobré.

    Špecle s hríbmi a parmezánom - obrázok 1

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu