prazdny

Drobné paradajky, ružičkový kel a plantain ako zoštíhľovací obed

Bezmäsité jedlá

Teraz sa zavďačím vegetariánom, ale aj našinec sa občas dostane do situácie, kedy je „postavený“ pred zelený tanier....

prazdny

Vyprážané jadrovníky paprík - študentská dobrota

Bezmäsité jedlá

Variant využitia jadrovníkov paprík №19 je zároveň oneskoreným pozdravom a poďakovaním našej priateľke „Spoluvareške” @45678, ale...

prazdny

Jeseter so špenátovým pyré, zemiakovým gratinom a s parmezánovými čipsami

Hlavné jedlá

Rybu umyjeme, osušíme a narežeme na porcie. Potom ju osolíme, okoreníme a trochu potrieme...

prazdny

Pečený bochník so špargľovo-parmezánovou plnkou

Bezmäsité jedlá

Od apríla do júna kraľuje v našej kuchyni kvalitná slovenská špargľa. Je totiž zdravá, ľahko stráviteľná,...

prazdny

Zapečená anglická slanina se sýrem a smetanou

Večera

4 malé zapékací mističky vyložíme plátky slaniny. Do každé dáme 4 plátky. Smetanu, vejce, ...

prazdny

Ružičkový kel s parmezánom

Hlavné jedlá

Ružičkový kel očistíme (odstránime vrchné listy, odrežeme hlúbik). Na dno plechu dáme trochu olivového oleja...

prazdny

Špargľa s parmezánovým snehom a olivovým krekerom

Bezmäsité jedlá

Kreker: Najprv spojíme múku, parmezán, cesnak, rozmarín, olivy a olivový olej. Pomaly miešame a...

prazdny

Fish parm - vyprážaná treska s parmezánom

Hlavné jedlá

Dar talianskych prisťahovalcov Spojeným štátom, originál sa to varí s kuraťom, ale aj táto rybacia...

prazdny

Cviklové pesto

Bezmäsité jedlá

Cvikla patrí k veľmi zdravým druhom zeleniny. Väčšina ľudí ju používa na šaláty, ale cvikla...

prazdny

Králik s citrónom a parmezánom

Hlavné jedlá

Králičie mäso je zdravé, výživné a dá sa pripraviť naozaj na veľa spôsobov....

prazdny

Krevetové risotto

Hlavné jedlá

Krémové, talianske a žiadne iné, nie suché, nie s hráškom a mrkvou :)