Hríby s quinoou a parmezánovým krémom

Matúš Kopčo
šéfkuchár hotela Zelená Lagúna**** na Domaši, 12. septembra 2018 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Hríby s quinoou a parmezánovým krémomFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 min
príprava

Suroviny

NOVINKA: Vychádza druhá kniha z Varecha.sk:
100 slaných a sladkých receptov

Postup prípravy

  1. 1

    Očistené hríby prudko osmažíme na panvici s olivovým olejom a trochou masla. Osolíme a okoreníme podľa chuti. Quinou uvaríme podľa návodu na balení a primiešame k hríbom.

  2. 2

    Na parmezánový krém privedieme smotanu do varu a pridávame nastrú- haný parmezán. Varíme asi dve minúty a rozmixujeme zmes ručným mixérom.

  3. 3

    Na petržlenovú emulziu privedieme do varu osolenú vodu s trochou masla a vložíme petržlenovú vňať a hneď mixujeme na pyré.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist