Hríby s quinoou
Hríby s quinoou

Hríby s quinoou a parmezánovým krémom

Matúš Kopčo
šéfkuchár hotela Zelená Lagúna**** na Domaši, 12. septembra 2018
Hríby s quinoou a parmezánovým krémom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

300 g čerstvé
100 ml
50 g
300 g
400 ml
100 g
20 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistené hríby prudko osmažíme na panvici s olivovým olejom a trochou masla. Osolíme a okoreníme podľa chuti. Quinou uvaríme podľa návodu na balení a primiešame k hríbom.

  2. 2

    Na parmezánový krém privedieme smotanu do varu a pridávame nastrú- haný parmezán. Varíme asi dve minúty a rozmixujeme zmes ručným mixérom.

  3. 3

    Na petržlenovú emulziu privedieme do varu osolenú vodu s trochou masla a vložíme petržlenovú vňať a hneď mixujeme na pyré.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: