Hríby s quinoou a parmezánovým krémom
Matúš Kopčo
šéfkuchár hotela Zelená Lagúna**** na Domaši, 12. septembra 2018
šéfkuchár hotela Zelená Lagúna**** na Domaši, 12. septembra 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Očistené hríby prudko osmažíme na panvici s olivovým olejom a trochou masla. Osolíme a okoreníme podľa chuti. Quinou uvaríme podľa návodu na balení a primiešame k hríbom.
- 2
Na parmezánový krém privedieme smotanu do varu a pridávame nastrú- haný parmezán. Varíme asi dve minúty a rozmixujeme zmes ručným mixérom.
- 3
Na petržlenovú emulziu privedieme do varu osolenú vodu s trochou masla a vložíme petržlenovú vňať a hneď mixujeme na pyré.
Tiež s quinoou:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu