prazdny

Plnené kuracie prsia podľa Paľa Drapáka

Kuracie mäso

Slovenský spevák Paľo Drapák uvarí zdravé a diétne plnené kuracie prsia

prazdny

Koule z mletého masa plněné nivou a vejcem, pečené v rajčatové omáčce

Hovädzie mäso

Omáčka: Na pánvi na oleji orestujeme na kolečka nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Přidáme...

prazdny

Morčacie mäso s baklažánom

Hlavné jedlá

Tento recept je moja prvotinka, ktorú tu zverejňujem i keď vlastných receptíkov mám v šuflíku viac....

prazdny

Španielske vtáčiky v roláde

Bravčové mäso

Chuť uľahčiť si varenie ma inšpirovala na takéto španielske vtáčky v rolke....

prazdny

Hovädzia špička s tarhoňou

Hovädzie mäso

Hovädzia špička, Toto mäso trojuholníkového rezu, je vo veľkej obľube, zvlášť v anglosaských krajinách....

prazdny

Panenka na hubách so zemiakovo-paštrnákovým pyré

Bravčové mäso

Očistené a odblanené mäso ochutíme a prudko opečieme na oleji zo všetkých strán. Odložíme na hodinu do...

prazdny

Kuracie prsia s parmezánom

Kuracie mäso

Vždy keď naďabím na rcp s parmigiano reggiano dostanem úžasnú chuť na slovenský údený oštiepok. Už...

prazdny

Kaukazské „chinkali“ s mäsovou plnkou

Hovädzie mäso

Pripravíme cesto, vyvaľkáme a vyrežeme z neho kolieska s priemerom 15 centimetrov.

prazdny

Morčacie stehno na burgundský spôsob so zemiakovo-špenátovým gratinom

Hlavné jedlá

Stehná umyjeme, prešpikujeme slaninou, osolíme a okoreníme. Opečieme ich sprudka z každej strany na oleji....

prazdny

Bravčová roláda plnená paradajkovou kapustou

Bravčové mäso

Kapusta je kráľovnou jesene. Hovorí sa o nej ako o vitamínovej bombe a čističi organizmu, nás kuchárov však viac zaujíma jej chuť a storaké použitie....

prazdny

Pochúťka z bravčových kolien

Bravčové mäso

Je to niečo na takúto náročnú zimu, aby ste vládali odpratovať sneh. Najlepšie je...

prazdny

Muflónie plece v pomalom hrnci

Hlavné jedlá

Tento recept pridávam ak niekto nevie čo s muflónom. Predlohou mi bol recept od @Kimla a...

prazdny

Pečený bravčový bôčik s uhorkovou omáčkou

Bravčové mäso

Len zriedka sa objaví na našom stole tento druh mäsa, ale teraz v pečenom stave bol...

prazdny

Chrumkavé kuracie ražniči

Kuracie mäso

Podeľte sa s chutným chrumkavým ražniči so svojimi kamarátmi a uvidíte, ako im bude chutiť.

prazdny

Mäsovo-zeleninové placky

Kuracie mäso

Placky z kuracieho mäsa so zeleninou a šampiňónmi, to je výborný obed pre celú rodinu.

prazdny

Pečená krkovička Fudo

Bravčové mäso

Fudo je skratka - furt dobrá - či tepla, či studená, či s chlebom, ...

prazdny

Vepřové maso v hlávkovém zelí

Bravčové mäso

Na oleji zpěníme na plátky nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme, okmínujeme...

prazdny

Baby cvikla s kuracími pečienkami

Kuracie mäso

Pretrhali sme cviklu a keďže ešte čakáme na nové zemiaky z vlastnej úrody, aby sme ju...

prazdny

Bravčové medailóniky s parmezánovou kôrkou

Bravčové mäso

Výsledok mojeho kuchárskeho experimentovania so spomienkou na roky mladého „oteckovania“, či skôr, ako ma nazývali...

prazdny

Hovädzia nožina v paradajkovej šťave

Hovädzie mäso

Je to veľmi chutný recept robený v pomalom hrnci.

prazdny

Teľací kebab

Hlavné jedlá

Telacie maso nakrajame na mensie kusky. Okorenime a osolime. V miske spolu zmiesame olej s...

prazdny

Huspenina teraz aj s údeným mäsom

Bravčové mäso

U nás veľmi obľúbená huspenina a robím ju len s čerstvého mäsa, teraz som pridala aj...

prazdny

Chrbát z jeleňa s hruškovým čatní

Hlavné jedlá

Tekvicové pyré: Tekvicu na pyré očistíme, nakrájame na kocky, pokvapkáme olivovým olejom, osolíme a...

prazdny

Dedkov hrniec

Bravčové mäso

Jednoduchý a rýchly obed pre každého.

prazdny

Dusená pak choi s bravčovou krkovičkou

Bravčové mäso

Veľmi som si obľúbila pak - choi. Tak vám dnes ponúknem z nej šalát a ochutenú...

prazdny

Kuřecí stehýnka po myslivecku

Kuracie mäso

Kuřecí stehýnka osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na oleji. Pak...

prazdny

Balkánske čufty podľa Nikitu Slováka

Hovädzie mäso

Známy slovenský režisér a libretista Nikita Slovák pripravil pre nás jedlo plné chutí.