Huspenina teraz aj s údeným mäsom fotorecept
Foto: izabella929
U nás veľmi obľúbená huspenina a robím ju len s čerstvého mäsa, teraz som pridala aj údené rebrá, jej chuť je intenzívnejšia ako z Zobraziť celý popisU nás veľmi obľúbená huspenina a robím ju len s čerstvého mäsa, teraz som pridala aj údené rebrá, jej chuť je intenzívnejšia ako z čerstvého mäsa.
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1 kg (balíček) |
|
250 g |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
8 strúčikov |
|
1 ks malý |
|
podľa chuti |
|
12 ks |
|
3 ks |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Mäso som umyla a vložila do hrnca, zaliala som ho studenou vodou.
-
2
Pridala som očistenú, umytú zeleninu, cibuľu a cesnak, bobkové listy a celé čierne korenie, položila na sporák a na slabom plameni nechala variť 4 hod.
-
3
Keď bolo mäso mäkké, vybrala som ho na dosku a polievku som precedila cez husté sitko.
-
4
Mäso som nakrájala na malé kúsky a vložila som ich do pripravených misiek
-
5
a zaliala som ich polievkou. Nechala som ich vychladiť na stole a potom som ich uložila do chladničky.
-
6
Prajem vám dobrú chuť
U nás doma vždy iba z čerstvého mäsa. U svokrovcov zase z údeného. Fajnota.
kožky nôžky - veľa mäska ? koleno !