
Živánska
Pôvodne sa mala pripravovať v teréne, ale zlé počasie celú akciu zmarilo, tak nakoniec musela...

Bravčové plátky na karí
Mäsko na šťave nám veľmi chutí, preto ho rada pripravujem:)) Teraz to bolo pre zmenu na...

Krkovička pečená na kremžskej horčici a šampiňónoch
Bravčovú krkovičku si pokrájame na plátky hrubé asi 1 cm. Osolíme, okoreníme z oboch strán....

Zapečené bravčové so šunkou a syrom
Toto jedlo som si v podstate vymyslela sama, nie je tam nič ťažké, len som...

Koleno na čiernom pive z pomalého hrnca
Doporučujem každému, určite sa dá robiť aj v pekáči, no mne tento spôsob prípravy ušetril...

Mäsová roláda v lístkovom ceste
Roláda je vhodná na nedeľný obed, pripravuje sa v rúre, je výborná:))

Bravčové pliecko na cibuli v pomalom hrnci
Recept som našiel na bonviváni. sk, pôvodne sa pliecko pečie na plechu, ja som to...

Krkovička v hořčičné omáčce s kluskami
Krkovičku nakrájíme na čtyři plátky, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi...

Voňavé pečené karé
Bravčové v jednom kuse je vynikajúcou voľbou na pečenie, polejte ho vínom a olejom a podávajte...

Slovenská huspenina
Pozrite si, ako pripravujú huspeninu Jozef Mak a šéfkuchárka Ivana Havelová.

Veľkonočná roláda
Zohnal som celé bravčové plece. Tak som si ho naporcioval. Okrem iného kožu aj s...

Bravčový tokáň so zeleným hráškom
Slaninu nakrájame na malé kocky a osmažíme. Keď pustí tuk, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, ...

Korenené mäso na kyslo
Toto mäsom robím z bravčového alebo hovädzieho mäsa, obe varianty nám chutia. Rovnako ho robím...

Smažené bravčové koleno
Takéto koleno som prvý krát jedol v jednej hospode v malej vesničke v Českom Raji. Veľmi...

Plnená panenka podľa Karin Majtánovej
V tomto videu nám Miss Slovensko 1993, Karin Majtánová, pripravila rolády z bravčovej panenky s...

Bravčové plátky na hubovej podstielke so zemiakmi z jedného plechu
Náš dnešný obed :-)

Rebierka na mede a sójovej omáčke
Zaujali ma recepty z pomalého hrnca a tak som si jeden pomalý hrniec kúpila. Neľutujem, ...

Skoro čína s panenkou
Jeden z rozdielov medzi pravou cinou a slovenskou kuchynou je, ze cina sa robi individualne na...

Sladká bravčová panenka
Nízkokalorická a elegantná večera vytvorená z bravčovej panenky na červenom víne a čučoriedkach je skutočne zaujímavou kombináciou...

Soľanka
V hrnci opražíme na bravčovej masti posekanú cibuľu, pridáme pokrájané hovädzie a bravčové mäso. Osolíme,...

Kotlovina
Kotlovina je ľudové jedlo, ktoré sa pripravuje predovšetkým na podujatiach, kde sa zhromažďuje obrovského množstvo...

Bravčové rezne s marhuľami
Aj tak sa dá uvariť. Slovenská exotika z Nového Mesta n. /Váhom. Je to kraj...

Lístková roláda s panenkou a hubami
Bravčovú panenku ochutíme soľou a opečieme zo všetkých strán na olivovom oleji. Po opečení okoreníme farebným korením a...

Bůček s obyčejnou nádivkou a klobáskou
Nával v kuchyni, vůně skořice a vanilky. Čerstvě upečené cukroví a krásně rozpálená trouba, ...

Peľmene s mäsovou plnkou
Z múky, vajec, vody a zo štipky soli vypracujeme tuhšie cesto. Vypracované cesto necháme...